Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, mutlaka, okuyun, ölüm

Mutlaka Okuyun (Aşk Ve Ölüm...!)

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlaka Okuyun (Aşk Ve Ölüm...!)

9SINIF

Şuan dersteyizyanımda dünya tatlısı bir kız oturuyorYüzüne bakmaya kıyamıyorumonu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyoro benim en yakın arkadaşım beni sadece arkadaşı olarak görüyornedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum

10SINIF

Evdeydim arayıp erkek arkadaşıyla tartıştığını ve bana ihtiyacı olduğunu söyledisonra bize geldibana sıkı sıkı sarılıp ağladıŞuan dizimde uyuyorsaçlarını okşayıp ogül yüzünü doya doya seyrettimben onu o kadar çok severken o beni sadecearkadaşı olarak görüyornedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum

11SINIF MEZUNİYET BALOSu

Onunla çocukluktan beri arkadaşız8 sınıftayken birbirimize söz vermiştik lise sonda mezuniyet balosuna gidecek eşimiz olmazsa beraber gidecektikbeni aradı ve erkek arkadaşının hastalanıp gelemeyeceğini söyledi ve beraber gidebilir miyiz diye sordu kabul etttimonu evinden aldımbalodaki en güzel kız oydubembeyaz elbisesiyle tıpkı bir melek gibiydigece boyu dans ettikkollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm onu çok seviyordum gece sonunda onu evine bıraktımbeni yanağımdan öpüp en iyi arkadaşı olduğumu söyledionu gerçekten çok seviyorumama o beni arkadaşı olarak görüyorona onu sevdiğimi nasıl söylerim nedenini bilmiyorum ama kenmdimden çok utanıyorum

Aradan yıllar geçti şimdi o canımdan çok sevdiğim meleğimi toprağa veriyorum özel eşyalarının arasından kara kaplı bir defter çıkmış bana verdilerokuyup okumamakta kararsızdımaçtım bu bir günlüktü ve bir sayfasında şöyle yazıyordu

''Şuan dersteyiz ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyoryüzüne bakmaya doyamıyorumonu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyorbeni arkadaşı olarak görüyorerkek arkadaşım olduğu yalanını söyleyerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydurarak yanında olabiliyorumonu canımdan çok seviyorumbana bir kerecik SENİ SEVİYORUM deseydi dünyalar benim olurdu''

Ben bu satırları okurken meleğimi çoktan gömdülerhıçkırıklarımı tutamıyorumgözümü mezarından alamıyorummerak etme biriciğim ben de ben de seni çok seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com