![]() |
Paranoya Nedir..Sizce paranoyamısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paranoya Nedir..Sizce paranoyamısınız?Paranoya bulundukları hezeyanı içindedirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NedenleriParanoya, genellikle bir psikoz, yani akıl hastalığı belirtisidir ve nedeninin kısmen kalıtsal, kısmen de çevre etkilerine bağlı olduğu düşünülmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paranoya Sorununuz Varmı? Kötü ruhların beni etkisine aldığını hissederim ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Başkaları engel olmasaydı daha çok başarılı olurdum ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Hayatta kötülükler hep beni bulur ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Yükselmek ve başarılı olmak için birçok kişi yalan söylemekten çekinmez ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Bazı kişiler o kadar amirane davranırlar ki; haklı bile olsalar içimden aksini yapmak gelir ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Bana kötülük yapmak isteyen biri var ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Birçok kişi daha çok yakalanmaktan korktuğu için dürüsttür ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Aleyhimde bazı tertip ve düzenler kurulduğuna inanıyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Beni takip edenler olduğuna inanıyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Birçok kişi kaybetmektense, çıkarlarını korumak için yasal veya ahlaklı olmayan yollara başvururlar ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Dertlerimin çoğundan kimin/kimlerin sorumlu olduğunu biliyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Biri beni zehirlemeye çalışıyor ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Bir yerde eğlenirken ve bir şeyler içerken birilerinin içkime ilaç karıştırabileceği aklıma gelir ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Çoğu kez haksız yere suçlandım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Keşke bu kadar utangaç olmasam ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Birinin zihnimi kontrol ettiğini ve düşüncelerimi okuduğunu düşünürüm Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Başkalarının hakkımda çok konuştuğundan eminim ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Duygularımın birçok kişiden daha yoğun olduğunu düşünüyorum Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Başkalarıyla beraber olduğum zaman bile kendimi yalnız hissederim Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Birçok kişiden daha hassas ve kırılganım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman İnsanların çoğu başkalarına yardımcı olmak için zahmete girmekten kaçınırlar ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Hayatımın çoğunun başkalarının hayatından daha çok tasa ve kaygı içinde geçtiğini düşünüyorum ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Beni rahatsız edecek kadar iyi bir duyma yeteneğine sahibim ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Bana umduğumdan fazla dostluk gösteren kişilere karşı tetikte olurum ve tedirginlik duyarım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Hakkımda onur kırıcı ve kötü sözler söyleyenler vardır ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Kapalı yerlerde huzursuzluk duyarım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Eşimin/ partnerimin sevişirken bir başkasını hayal ettiğinden şüpheleniyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Ben yanında yokken eşimin/partnerimin yaşadıklarımızı başkalarına anlattığından şüpheleniyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Yüzüme gülüp de arkamdan vuran çok insanla karşılaştım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Bir kanıtım olmadığı halde eşimin/partnerimin beni aldatmış olabileceği fikrine kapılırım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Başkalarının sözlerinin bitmesini tam beklemeden ne demek istediğini kafamda yorumlarım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Sır vermekten çok korkuyorum ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman İnsanların yüz ifadelerinden benimle ilgili ne düşündüklerini anlamak isteğim çok yüksektir ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Bence 11 Eylül saldırısı Amerikanın kendi işiydi ![]() ![]() Kesinlikle Büyük ihtimalle Belki Sanmıyorum Bir yere girdiğimde son derece dikkatle etrafı izler ve gizli kamera benzeri bir tertip ararım ![]() Her zaman Sıklıkla Bazen Hiçbir zaman Test Sonuçlarına Git Bu test Prof ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|