Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldı, araştırdı, ceza, firması, iki, ilaç, kız, liseli

İki Liseli Kız Araştırdı İlaç Firması Ceza Aldı

Eski 03-28-2007   #1
yosun_26
Icon4

İki Liseli Kız Araştırdı İlaç Firması Ceza Aldı

C vitamini içeren ilaç yalanı

İngiliz ilaç firması GlaxoSmith Kline tarafından 'Portakaldan 4 kat daha fazla C vitaminine sahip' sloganıyla piyasaya sürülen üzüm suyu, şirketin 316 bin $ tazminat ödemesine neden oldu

İki liseli kız araştırdı ilaç firması ceza aldı

İngiliz ilaç firması GlaxoSmith Kline tarafından 'Portakaldan 4 kat daha fazla C vitaminine sahip' sloganıyla piyasaya sürülen üzüm suyu, şirketin 316 bin $ tazminat ödemesine neden oldu Yeni Zelandalı iki lise öğrencisi yaptıkları incelemelerde içeceğin neredeyse hiç C vitamini içermediğini belirledi 14 yaşındaki kızların açtığı dava sonucunda ilaç firması ağır para cezasına çarptırıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2007   #2
angelesdream

durun bakalım!para için daha neler yapılacak acaba???

sağol sevgili yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2007   #3
doctor88

Haydeeehangİ İlaÇ O Yosun Acip Okucam Bende Dava AcicamŞİmdİ Bİzdemİ Yalan SÖylemİŞ Oluyoruzzzzzzzzzz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2007   #4
Gözyaşı

kimse halkın sağlığı ile oynayamaz dava açılması iyi olmuş

Eski 03-28-2007   #5
yosun_26

o ilacın bizde olduğunu sanmıyorum doctor yani ben hiç duymadım ama zaten böyle şeylerede fazla inanmıyorum sonuçta insanları kandırmak çok kötü firma için önemli değil hastayla karşı karşıya kalan biz oluyoruz
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com