|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahın, barla, bediüzzamansaid, kulu, nursi, sadık |
![]() |
Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi)Sadık Kul'un hayatı ve eserleri çok daha farklı bir bakış açısıyla irdelenecektir Din Sosyolojisi Uzmanı Taha Ünal,BediüzzamanSaid Nursi'nin çileli Barla günlerini anlatan Allah'ın Sadık Kulu filmini yorumladı ![]() ![]() ![]() Sadık Kul'u aynel yakin görmek Bediüzzaman Said Nursi'nin Barla'ya gidişini, "Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Allah'ın sadık kulu vakurdu, heybetliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmden övgü dolu sözlerle bahseden Ünal, değerlendirmesini şöyle tamamlıyor: "Allah'ın Sadık Kulu adlı sinema filminin bir çok hayra vesile olacağını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Tanıtım Filmi İçin Alttaki linki tıkla Said Nursi'nin 3 boyutlu animasyon filminden ilk görüntüler on Vimeo
![]() |
Cevap : Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi) |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi)izlemeyi düşünmüyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi) |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Allah'ın Sadık Kulu Barla (BediüzzamanSaid Nursi)Ben hiçmi hiç düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|