|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıyor, arayüzü, bambaşka, dokunmatik, dünyanın, ekranlara, haliyle, işletim, kapılarını, kullanıcılarına, microsoftun, performansı, sistemi, uyumlu, windows, yeni, yönlü |
![]() |
Microsoft'un Dokunmatik Ekranlara Uyumlu Yeni Işletim Sistemi Windows 8; Performansı, Arayüzü ve çok Yönlü Haliyle Windows Kullanıcılarına Bambaşka Bir Dünyanın Kapılarını Açıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Microsoft'un Dokunmatik Ekranlara Uyumlu Yeni Işletim Sistemi Windows 8; Performansı, Arayüzü ve çok Yönlü Haliyle Windows Kullanıcılarına Bambaşka Bir Dünyanın Kapılarını Açıyor!Windows 8 hakkında bilinmesi gerekenler Microsoft'un dokunmatik ekranlara uyumlu yeni işletim sistemi Windows 8; performansı, arayüzü ve çok yönlü haliyle Windows kullanıcılarına bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor! Ve Microsoft, Windows 8'in önündeki perdeyi California'da düzenlediği BUILD etkinliğinde kaldırdı ![]() ![]() Microsoft, 5000 yazılımcının gece gündüz çalışarak yarattığı Windows 8 ile birlikte "İşletim sistemlerinin yeniden icat edildiğini" söylüyor ![]() ![]() Yeni işletim sistemi daha önce de çokça konuşulduğu gibi hız ve performans konusunda oldukça tatmin edici ![]() ![]() 1- Windows 8 Tabletlerde, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda çalışıyor! Belki de Windows 8'in selefleriyle arasındaki en büyük fark ![]() ![]() ![]() ![]() Tabletlerle de uyumlu olması için Microsoft Metro arayüzünü de yeni işletim sistemi ile birlikte sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası neredeyse elektrik süpürgenize yükleseniz bile çalışacak çok yönlü bir işletim sistemi yapmış Microsoft'un binlerce mühendisi ![]() Peki yeni işletim sistemiyle ilgili en altı çizilesi noktalar hangileri? 2- Windows 8'de her şey daha hızlı Windows 8 hızıyla eski versiyonlarına biraz toz yutturacak ![]() ![]() ![]() Ayrıca sistem USB 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Windows App Store'a merhaba deyin! Windows 8'in bir uygulama dükkanı olacak ![]() ![]() ![]() Ancak tahmin etmek olayın önemini azaltmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Metro ve dokunmatik ekranlar Windows'un geleceği Windows 8 aslında dokunmatik ekranlar için yaratıldı ![]() ![]() Evet, Windows 8 artık ailemizden biri olan masaüstü arayüzünü de destekliyor ![]() ![]() ![]() Microsoft geçmişte yaşamıyor, geleceğin mobilde olduğunun farkında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: www ![]() ![]()
![]() |
|