![]() |
Seni Unutmak, Kaybolan Yıllarda Solmaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
MustafaCilasun
|
![]() Seni Unutmak, Kaybolan Yıllarda Solmaktır![]() Yıllar, sabrın devranında ömrü tüketse Can, hazan sayfalarında soluksuz kalsa, Varlık, ruhumun lekelerinde soyutlansa, Kalbim mütemadiyen hicranınla dağlansa ![]() Aşk nasibin rüknünde mutlak solunacaksa, Sevda iklimleri melalimi hazla kuşatacaksa, Umut yağmurları gözlerimden boşalacaksa, Zaman, ona ram olmak için halimi koklayacak ![]() Seni anmak, sedaların ahengine kanmaktır, Kalbinde olmak, Ummanlara sevdanın adıdır, Ruhundan uzaklaşmak, çölde serabı anmaktır, Aşkından olmak, hayata biganeliği yaşamaktır ![]() Sevdim ki seni özüm, sözüm birdir ve kavidir, Merdin sözü, namert için züldür, aşkta közdür, Yaşamak adamlıksa, kanım haysiyet için varsa, Ömür sadakat için çelik, vefa içinde bir onursa ![]() Senin nazarınla, kalbinin baharında ki nazınla, Artık durma, kaygıyla uyuma, hayırla sabahla, Gelecek vaat eden bir umudun esrarıyla kokma, Hüzünle gark olma, süruru yaşa, zanna bulaşma ![]() Ben bekledim bunca yıl sabır içinde duruluğumla,
Bulaşmadım, zahirde ki heveslerin kuytu oluruna, Ruhun varlığında, kalbin sahibinde olan varlığımla, Ben seni unutmak için sevmedim, sabrı dileyendim ![]() ![]() ![]() Mustafa CİLASUN
|