Aşk mı? Ayrılık mı? |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Aşk mı? Ayrılık mı?sevdiğinize kavuşmak için ayrılığı göze alırmısınız? eğer sonunda kavuşmak varsa ben alırdım siz napardınız
|
|
#2 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Aşk mı? Ayrılık mı?bn aLmam ![]() ![]() yaRın ne 0Lcaımız beLLi deiL ![]() ![]() beLki kawusmayız risk aLamam ![]() ![]() asLa ayrıLmam ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
Cevap : Aşk mı? Ayrılık mı? |
|
|
#3 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Aşk mı? Ayrılık mı?hayat bu ne olacağı belirsiz ![]() ![]() ayrılsan belki iyi olur belkide olmaz![]() ![]() ![]() ben kesin ayrılırdım ![]() ![]()
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk mı? Ayrılık mı?Aşkta bize yer yok ben ayrılığı göze alırdım saten eskisi gibi aşklar yaşanmıyor insanlık çığrından çıkmış kimseye güvenilmeyecek
|