![]() |
Günaydın... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Günaydın...GÜNAYDIN! Amerika'nın Sesi radyosu (Voice of America), Milliyet Sabah gibi gazeteler ve ABD büyükelçiliği sitesinde çıkan haberler, Amerikalı 'görevlilerin' geldiği geleceği, fazlalaşacağı müjdesini uzun zaman önce vermişti ![]() Onlar 60 yıldır zaten içtiğimiz sudaydı, ekmeğimizde, tütünümüzde, pamuğumuzdalardı ![]() Ya pek saf ya da toptan kasıtlı olmalılar ![]() ![]() ![]() ![]() 60 yıldır eğitim sistemimizin kılcal damarlarındalar! Türklere olan sevdaları nedeniyle mi, Adalet bakanlığı'nda 'danışman' oluyor ve tüm adalet sistemimizle oynuyor Amerikalı memurlar ![]() ![]() ![]() Türklere olan büyük aşklarından mı tüm medyada aktif görev almaları, kimliksizleştirme ve kültürsüzleştirme ve hatta dinsizleştirme çabaları? Bırakalım tahmin yürütmeyi ![]() 'Batılı sosyal bilimciler ve istihbarat kuruluşları, uzum zamandır Türkiye üzerine yoğunlaşmışlardır ![]() ![]() (Christopher Simpson: Üniversiteler, Amerikan İmparatorluğu ve Soğuk savaş Döneminde Para ve Siyaset- Oltada balık Türkiye Emin Değer) Ve bir açıklama daha! 1975 yılı ![]() ![]() ![]() “Yirmi yıldan fazla bir zamandır Türkiye’de faaliyette bulunan Amerikan yardım programı bir zamandan beri meyvelerini vermeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş ölçüde Türk idarecilerini indoktrine etmek gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversiteler, ilk öğretim ve hatta anaokulları bugün Sivil Örümceğin ağındadır ![]() ![]() ![]() Günaydın! Banu AVAR
![]() |
|