![]() |
Doktoru Delirten Hasta |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Doktoru Delirten Hasta- neyiniz var ? - kimsem yok ![]() ![]() ![]() - ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından ![]() - ![]() ![]() ![]() - hep yalnızım ![]() ![]() ![]() - depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim ![]() - size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem ![]() - o da mı yalnız? - hayır psikolojik yardım amacıyla ![]() ![]() - anladım ![]() ![]() - hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir ![]() - sahi mi? - hayır ![]() - anneniz hayatta mı? - bu hayatta değil ![]() - peki annenizi hatırlıyor musunuz? - hayır ![]() ![]() - bu normal ![]() ![]() - ama beni leylekler geri getirmiş ![]() - ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? - hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş ![]() - bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? - evet ![]() ![]() ![]() herkes binmiş ![]() ![]() - anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş ![]() ![]() - anladım ![]() - ![]() ![]() ![]() - vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - evdekiler? onlar kimdi? - bilmiyorum ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - şimdi hiç arkadaşınız var mı? - bana göre mi onlara göre mi? - tamam bu soruyu geçelim ![]() ![]() - önceki hayatımdakiler sayılır mı? - tamam bunu da geçelim ![]() - büyük bir travma atlatmışsınız ![]() ![]() - bende o ilacın yan etkileri oluyor ![]() - o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin ![]() - AB beni kabul etmedi ![]() - daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? - birleşmiş milletler gibi mi mesela - mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela ![]() ![]() - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama ![]() - hmm ![]() ![]() ![]() ![]() o zaman geriye tek bir çare kalıyor ![]() - ![]() ![]() - ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|