![]() |
Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
buyuce
|
![]() Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?Sular da türlü türlü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?Benim tercihim sırma su ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?saka en verimli sudur,içeriğine bakılırsa diğerlere oranla ne demek istediğimi anlarsınız saka içmeye gayret ediyorum ama yazın ortasındayız ne buluyosam içiyorum valla
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?Erikli tercih ediyorum ancak çok özel bir nedeni olduğunu söyleyemem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?Ben cemil abinin suyundan içiyorum valla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
buyuce
|
![]() Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?Bunu bi yerden alıntı yapıyorum: PH'indeğerinin önemi anlatmakla bitmez ![]() Asagida birkaci var* ama kanin %95'i sudur ve kanin PH seviyesi 7,45'tir, kandaki asiditeyi elimine etmek icin PH'i yuksek sulari icmek lazim, bir marka, sanirim Saka 8,22 PH seviyesi ile ilgili reklam yapiyor, zaten Avrupa hatta japonya da bile cok tercih ediliyormus ![]() ![]() * Kandaki asit seviyesini düşürmeye yardımcı olur ![]() * Kandaki laktik asit artışını yavaşlatıp, fiziksel aktivite sırasında performansı arttırır ![]() * Kilo kaybıyla mücadeleye yardımcı olur çünkü, kandaki asit seviyesi yükseldikçe vücut daha çok yağ depolamaktadır ![]() * Antioksidan etkisi vardir ![]() ![]() * Yaşlanmayı yavaşlatıcı etkisi vardır ![]() * Kolestrol’ü düşürmeye yardımcı olur ![]() * Vücuttan asidik maddelerin daha rahat atılımına yardımcı olur, asidik olan idrarı nötralize etmeye yardımcı olur ![]() * Kahve ve alkol gibi maddelerin asidik etkilerini düşürmeye yardımcı olur ![]() |
![]() |
![]() |
|