![]() |
Tüm Zamanların En Korkunç Filmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tüm Zamanların En Korkunç FilmiTüm zamanların en korkunç filmi William Peter Blatty’nin çok satışlı romanından uyarlanan doğaüstü korku-gerilim, tüm zamanların en korkunç filmi olarak sinema tarihindeki yerini aldı ![]() ![]() Boşanmış sinema oyuncusu Chris MacNeil, Georgetown’da film çevirirken oniki yaşındaki kızı Regan’ın bedeni şeytan tarafından ele geçirilir ![]() ![]() Regan’ın ruhunu özgür kılmak için şeytan kovmada daha deneyimli olan peder Lankester Merrin’in desteğine gereksinimleri vardır ![]() ![]() Şeytan’a dek düşük bütçelerle gerçekleştirilen korku türünü, başarılı görüntüler, görsel, mekanik ve makyaj efektleriyle üst düzeye taşıyan yapım, farklı yeni versiyonuyla yönetmenin kurgusuyla izleyiciyle buluşuyor ![]() ![]() ![]() The Exorcist (Şeytan) Yönetmen:William Friedkin Oynayanlar:Ellen Burstyn, Jason Miller, Linda Blair, Max von Sydow, Lee J ![]() ![]() Format: Dvd, Vcd ![]() Aslı Selçuk/Cumhuriyet
![]() |
![]() |
Cevap : Tüm Zamanların En Korkunç Filmi |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Tüm Zamanların En Korkunç FilmiKorku filmlerini pek sevmem ama merak ettim izlemek lazım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tüm Zamanların En Korkunç Filmi |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Tüm Zamanların En Korkunç Filmievet izlemek isterdim ![]()
![]() |
|