Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçesi, ihbar

İhbar Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

İhbar Dilekçesi

İhbar Dilekçesi

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
ERZİNCAN

İHBAR EDEN : Adı ve Soyadı TC Kimlik No:

Adres

ŞÜPHELİLER : 1-Adı ve Soyadı (Açık kimliği) (köşe yazarı)

Adres

2-Adı ve Soyadı (Açık kimliği) (yazı işleri müdürü)

Adres

SUÇ : Terör örgütünü övme

SUÇ TARİHİ : …/…/…

AÇIKLAMALAR :
…/…/… tarihinde yayınlanan Erzincan E adlı gazetenin köşe yazarlarından C C tarafından kaleme alınan “Demokratik Ülke Türkiye” adlı köşe yazısında Türkiye’nin demokratik bir ülke olmadığını belirttikten sonra terör örgütü öven ve yücelten cümlelere yer vermiştir Köşe yazısının bulunduğu gazeteyi ekte sunuyorum Bundan dolayı köşe yazarı hakkında gerekli ceza kovuşturmasının yapılması için bu ihbarda bulunmak zarureti hâsıl olmuştur

DELİLLER : Mahalli Erzincan E Gazetesi her tür delil

HUKUKİ NEDENLER : Türk Ceza Kanunu md 215 ve ilgili mevzuat

SONUÇ VE İSTEM : Şüphelinin hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılmasını için gereğini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/…

İhbar eden
Adı ve Soyadı
İmza

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com