![]() |
Aldatan Aldanır |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Aldatan Aldanır![]() -Nereye gidiyorsun? Kadın yıllardır bir yastığa baş koyduğu eşine bunu sordu ![]() ![]() -İçim daraldı , -iş yerinde çok bunaldım biraz bir yerlere gidip kafamı dinleyeceğim ![]() -Bir arkadaşın şimdi boş olan yazlık evine gitmek istiyorum ![]() -O da nerden çıktı? -Üç çocukla beni yalnız mı bırakacaksın? -Kaç gün kalacaksın? Sorularını ardarda sıralarken yüreğine bir şüphe çoktan düşmüştü ![]() -Fazla kalmam ![]() -Üç beş gün falan ![]() -İş yerinden izin aldım ![]() Adam bunları söylerken farkettiki hiçte rahat değildi, kadın bir şeyler hissetmişti sanki ![]() ![]() ![]() -Hava çok kötü ![]() -Bula bula bu günümü buldun gidecek? ![]() -Endişe ederim ![]() ![]() -Vazgeç sonra gidersin ![]() Kucağında henüz altı aylık kızı ağlamaya başlamıştı ![]() ![]() ![]() -Hadi git bakalım ![]() -Eğer gidişin dediğin sebeptense yolun açık olsun! -Değilse Allah bilsin artık! Hiç olmazsa ne düşündüğünü açıkça söylemesede şüphesini bu imalı sözlerle belirtmişti ya, rahatlamıştı ![]() -Allah'a ısmarladık,çocuklara iyi bak! ![]() -Ben bir iki güne gelirim ![]() -Bu parayı ekmek parası yaparsın!diyerek karısına kaçamak bir öpücük kondurup evden çıktı ![]() -Hayrola arkadaşım !sabah sabah üç çocukla bu ne telaş gelmişsin? ![]() -Sorma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -oooo ![]() ![]() ![]() -Merak etme erkekler böyle delilikleri bazen yapmak isterler ![]() -Korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşıyla gün boyu oturup evlilik üzerine konuştular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kim o ![]() ![]() Kadın sabah sabah çalan kapıyı açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayrola ne oldu?dedi kadın sevincini belli etmeden ![]() ![]() ![]() Ertesi gün eşi işe başladı ![]() ![]() ![]() -Hava çok kötüydü,yola devam etmedim, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yalnızmıydın? -Evet kim olacaktıki? -öyle olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam iyice mahçuptu şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayır ne olsunki? -Bu gün eve bu celp geldi,açıp baktım mahkemeye çağırıyor , ne yaptında geldi ![]() ![]() -Bir şey değil ya! bir yanlış anlamadır mutlaka ![]() ![]() ![]() Adam mahkemeye gidince anladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sana anlatmak istediğim şeyleri sözümü kesmeden dinlermisin ![]() ![]() -Sonra İstersen kız bağır ![]() -Hepsini hakettim! -Beni affadermisin? Eşinin dizlerine kapanmıştı, bir yandanda çocuk gibi ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni çok seviyorum ![]() ![]() -Ne olur beni affet! -Bunu şimdi daha iyi anlıyorum ![]() ![]() ![]() Saatlerce konuştular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni anlıyorum ![]() ![]() -Seni ihmal ettiğimin farkında değildim ![]() ![]() -Ev işi,çocuklar,sorumluluk derken birbirimizi unutmuşuz ![]() ![]() ![]() -üç coçuğumuz var,onların hatırına unutmaya çalışacağım ![]() -Çalışacağız başka çare yok! -Ama affetmem yıllarımı alacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bunu bilmelisin!dedi kadın ![]() Kadınında desteğiyle para bulundu, kefaret ödendi, mahkeme bitti ![]() ![]() Aradan yıllar, yıllar geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hikayenin sonunda da bir tavsiyem var; Aldatan aldanır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|