Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Okullar Ne Zaman Açılacak, Kaç Gün Kaldı? Yaz Tatili Ne Zaman Bitiyor?

Eski 3 Gün Önce   #1
Şengül Şirin

Okullar Ne Zaman Açılacak, Kaç Gün Kaldı? Yaz Tatili Ne Zaman Bitiyor?

Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman bitiyor?
Haziran ayında 20 milyondan fazla öğrenci karnelerini alarak yaz tatile girdi Ağustos ayı ile birlikte okulların açılış tarihi 2025 için araştırmalar hız kazandı Peki, Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman bitiyor?

Haber Merkezi
Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman bitiyor?

2025-2026 Okullar ne zaman açılacak? yaz tatilinin son günleriyle gündemde öne çıkan konu başlıkları arasında yer alıyor Peki, Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman bitiyor?

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2025?
2025-2026 MEB Takvime göre, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 1 Eylül 2025 Pazartesi günü başlayacak Okul öncesi ve ilkokul 1 sınıf öğrencileri için 1-5 Eylül 2025 tarihleri arasında uyum eğitimleri düzenlenecek Ayrıca ortaokul 5 sınıflar, imam hatip ortaokulları, lise hazırlık sınıfları ve 9 sınıflar için rehberlik çalışmaları yapılacak Öte yandan çalışma takvimine göre, yeni eğitim öğretim yılı 8 Eylül'de başlayacak, 26 Haziran 2026'da sona erecek

MEB TATİL 2025 – 2026 TAKVİMİ
2025-2026 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 sınıfa başlayacak öğrenciler için 1-5 Eylül 2025'te uyum eğitimleri gerçekleştirilecek

Birinci dönem, 8 Eylül 2025 Pazartesi başlayacak ve 16 Ocak 2026 Cuma sona erecek

Birinci dönem ara tatili, 10-14 Kasım 2025'te yapılacak Yarıyıl tatili ise 19 Ocak 2026 Pazartesi başlayacak ve 30 Ocak 2026 Cuma sona erecek

İkinci dönem, 2 Şubat 2026 Pazartesi başlayacak ve 26 Haziran 2026 Cuma tamamlanacak

İkinci dönem ara tatili ise 16 Mart 2026 Pazartesi başlayıp, 20 Mart 2026 Cuma sona erecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com