![]() |
Son Dakika... LGS Sonuçları Açıklandı: İşte LGS 2025 Sonuç Sorgulama Ekranı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Son Dakika... LGS Sonuçları Açıklandı: İşte LGS 2025 Sonuç Sorgulama Ekranı...Son dakika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son dakika haberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları bugün saat 10 ![]() ![]() 2025 LGS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI LGS sınav sonuçları sorgulama sayfası yanlış bilinenin aksine önce meb ![]() ![]() ![]() Adaylar merkezi sınav sonuçlarına T ![]() ![]() ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() 719 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI Milli Eğitim Bakanlığınca 15 Haziran’da iki oturum hâlinde yapılan sınav, 973 yurt içi sınav merkezinde, 3 bin 938 okuldaki 62 bin 693 salonda; yurt dışında ise 13 sınav merkezinde, 13 okuldaki 37 salonda gerçekleşti ![]() Sınavın birinci oturumunda öğrencilere sözel alanda Türkçe, T ![]() ![]() ![]() ![]() Sınava başvuru yapan 1 milyon 10 bin 916 adaydan 963 bin 142’si sınava katıldı, sınava katılım oranı yüzde 95,27 olarak gerçekleşti ![]() ![]() Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci, 14 Temmuz Pazartesi başlayıp 24 Temmuz Perşembe günü saat 17 ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarını saat 10 ![]() ![]() ![]() ![]() VELİLER İÇİN TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI Milli Eğitim Bakanlığı bu süreçte velilere destek olmak amacıyla "Veli Kılavuzu” yayımladı ![]() Kılavuzda velilere yönelik, "Tercih döneminde baskıcı ve karar verici tutum yerine bilgilendirici ve rehberlik edici bir tutum sergileyebilirsiniz" şeklinde öneriler yer alıyor ![]() ![]() Kılavuza, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden ulaşılabiliyor ![]()
![]() |
|