![]() |
Türk Bilim Insanı Canan Dağdeviren Beyin Kanaması Geçirdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Türk Bilim Insanı Canan Dağdeviren Beyin Kanaması GeçirdiTürk bilim insanı Canan Dağdeviren beyin kanaması geçirdi 'Massachusetts Institute of Technology’de görev yapan Türk bilim insanı Canan Dağdeviren, 9 Haziran’da beyin kanaması geçirdiğini açıkladı ![]() ![]() ![]() ABD'de Massachusetts Institute of Technology'de Medya Sanatları ve Bilimleri alanında LG Kariyer Geliştirme Profesörlüğü yapan Türk fizik mühendisi Canan Dağdeviren, 9 Haziran’da beyin kanaması geçirdiğini açıkladı ![]() 40 yaşındaki Dağdeviren, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 12 gün yoğun bakım ünitesinde kaldığını söyledi ![]() Canan Dağdeviren, 964 adet ilaç kullandığını söyleyerek "Damar yoluyla aldığım ilaçları saymıyorum bile ![]() ![]() ![]() ![]() 'DOKTORLARIM 'LİTERATÜRE GİRECEKSİN' DEDİ' Bir mucize yaşadığını anlatan Dağdeviren, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Doktorlarım kanama sonrası durumuma inanamadılar, makale yazıp bu görülmemiş olayı literatüre kazandıracağız dediler ![]() ![]() ![]() Yüce Tanrı ve hayatına dokunduğum insanlar beni korudu; buna kalpten inanıyorum ![]() ![]() 'ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİM' "Ölümü teğet geçtim, çok şükür diyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|