Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Türk Bilim Insanı Canan Dağdeviren Beyin Kanaması Geçirdi

Eski 3 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

Türk Bilim Insanı Canan Dağdeviren Beyin Kanaması Geçirdi

Türk bilim insanı Canan Dağdeviren beyin kanaması geçirdi

'Massachusetts Institute of Technology’de görev yapan Türk bilim insanı Canan Dağdeviren, 9 Haziran’da beyin kanaması geçirdiğini açıkladı 12 gün yoğun bakımda kaldığını belirten Dağdeviren, "Ölümü teğet geçtim 1 yaş günüm kutlu olsun" ifadelerini kullandı

ABD'de Massachusetts Institute of Technology'de Medya Sanatları ve Bilimleri alanında LG Kariyer Geliştirme Profesörlüğü yapan Türk fizik mühendisi Canan Dağdeviren, 9 Haziran’da beyin kanaması geçirdiğini açıkladı

40 yaşındaki Dağdeviren, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 12 gün yoğun bakım ünitesinde kaldığını söyledi

Canan Dağdeviren, 964 adet ilaç kullandığını söyleyerek "Damar yoluyla aldığım ilaçları saymıyorum bile Hâlâ hastanedeyim, daha iyiyim Yaşadığım ağrılardan dolayı boyut değiştiriyorum ara ara” diye konuştu

'DOKTORLARIM 'LİTERATÜRE GİRECEKSİN' DEDİ'
Bir mucize yaşadığını anlatan Dağdeviren, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Doktorlarım kanama sonrası durumuma inanamadılar, makale yazıp bu görülmemiş olayı literatüre kazandıracağız dediler Lab müdürüm David, beyin cerrahı kardeşim Emre ve tanımadığım Asyalı yaşlı amca beni hayata bağladı Hastaneye yetişebilecek en doğru yerdeydim, çok şanslıyım

Yüce Tanrı ve hayatına dokunduğum insanlar beni korudu; buna kalpten inanıyorum Annem, babam, eşim, kardeşlerim Servet Caner, Hüseyin Emre, gelinimiz Işınsu, canlarım yeğenlerim Şah Mirza, Can Aslan, dostlarım (Yalçın, Belge, Özargun, Bahçeci Aileleri) Hızır gibi yetişti"

'ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİM'
"Ölümü teğet geçtim, çok şükür diyorum Can oğlum, değerli eşim Murat, Dağdeviren ve Mercan (Hüseyin babam, Seher annem, İnci ablam) ailelerim, candan sevdiklerim, arayıp merak edenler, sesini duyuranlar, mesajlar atanlar ve yarım kalan projelerim için yeniden hayata merhaba dedim; 1 yaş günüm kutlu olsun Yolum uzun, heyecanım yüksek, gençliğim var! Seni ve azmini seviyorum, Canan; bunu hiç unutma"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com