Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Arefe Günü Okullar Tatil Mi? Arefe Günü (5 Haziran Perşembe) Okullar Tam Gün Mü, Yarım Gün Mü Tatil? Öğrenciler Tarafından Tatil Araştırmaları Sürüyor

Eski 06-02-2025   #1
Şengül Şirin

Arefe Günü Okullar Tatil Mi? Arefe Günü (5 Haziran Perşembe) Okullar Tam Gün Mü, Yarım Gün Mü Tatil? Öğrenciler Tarafından Tatil Araştırmaları Sürüyor

Arefe günü okullar tatil mi? Arefe günü (5 Haziran Perşembe) okullar tam gün mü, yarım gün mü tatil? Öğrenciler tarafından tatil araştırmaları sürüyor

Arefe günü okullar tatil mi Arefe günü (5 Haziran Perşembe) okullar tam gün mü, yarım gün mü tatil Öğrenciler tarafından tatil araştırmaları sürüyor
2025 Kurban Bayramı arefesi yaklaşırken öğrenciler, veliler ve kamu çalışanları arefe gününün tatil olup olmadığını merak ediyor Bu yıl da geleneksel olarak arefe günü bazı bölgelerde yarım gün tatil uygulanırken, resmi tatil takvimine göre detaylar henüz netleşti Okulların arefe gününde tam gün mü yoksa yarım gün mü açık kalacağı milyonlarca kişinin gündeminde

Arefe günü okullar tatil mi Arefe günü (5 Haziran Perşembe) okullar tam gün mü, yarım gün mü tatil Öğrenciler tarafından tatil araştırmaları sürüyor
Kurban Bayramı tatili ise 4,5 günlük uzun bir dinlenme imkânı sunuyor Arefe gününün resmi tatil kapsamında olup olmadığı ve okulların bu günkü çalışma saatleri, yılın resmi tatil takvimi doğrultusunda kesinleşecek Vatandaşlar ve öğrenciler, bayram öncesi son eğitim gününün programını merakla bekliyor

AREFE GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ

2025 yılında Kurban Bayramı arefesi 5 Haziran Perşembe gününe denk geliyor ve Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre bu gün okullar yarım gün tatil olacak Öğrenciler sabah derslerine katıldıktan sonra öğleden sonra tatil yapacak Bu nedenle, 5 Haziran günü okullar tam gün açık olmayacak, yarım gün eğitim yapılacak

AREFE GÜNÜ (5 HAZİRAN PERŞEMBE) OKULLAR TAM GÜN MÜ, YARIM GÜN MÜ TATİL

Kurban Bayramı arefesine denk gelen 5 Haziran 2025 Perşembe günü, okullarda yarım gün tatil uygulanacak Öğleden sonra eğitim yapılmayacak olup, öğrenciler ve öğretmenler öğleden sonra izinli sayılacak Bu uygulama, kamu kurumlarındaki yarım gün mesai ile paralel olarak yürütülmektedir

AREFE GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ

Arefe günü, yani 5 Haziran 2025 Perşembe, tüm gün resmi tatil olarak kabul edilmemektedir Ancak öğleden sonra kamu kurumlarında ve okullarda idari izin uygulanmakta ve birçok devlet dairesi ile banka bu saatten sonra kapalı olmaktadır Özel sektörde ise çalışma düzeni şirket politikalarına göre değişiklik gösterebilir

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com