Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buruk, dedi, devreye, direktörü, galatasaray, girdi, İrfan, kahveci, mourinho, okan, teknik, varsa, yokum

'Mourinho Varsa Ben Yokum' Dedi! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İrfan Can Kahveci Için Devreye Girdi

Eski 12-25-2024   #1
Şengül Şirin

'Mourinho Varsa Ben Yokum' Dedi! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İrfan Can Kahveci Için Devreye Girdi

'Mourinho varsa ben yokum' dedi! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İrfan Can Kahveci için devreye girdi

Berker İşleyen
Mynet Spor Editörü

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken transfer hareketliliği iyiden iyiye hız kazanırken 1 Ocak itibariyle istediği takımla görüşebilecek olan İrfan Can Kahveci için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı İşte detaylar

'Mourinho varsa ben yokum' dedi! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk İrfan Can Kahveci için devreye girdi

Geçtiğimiz yıllarda ezeli rakiplerin kadrosuna katabilmek için yoğun mücadele ettiği İrfan Can Kahveci'nin tercihi Fenerbahçe olurken, yıldız isim bu sezon forma şansı bulmakta zorlanıyor

MOURINHO KALIRSA AYRILACAK

Mourinho'nun kalması durumunda takımdan ayrılmaya karar veren İrfan Can'ın haftaya Çarşamba gününden itibaren (1 Ocak'tan itibaren istediği takıma gelecek sezondan geçerli olmak üzere imza atabilir Görüşmelere başlayabilir) telefonu susmayacak gibi duruyor

GALATASARAY İLGİLENİYOR

Menajeri her görüşmelerinde Avrupa'dan ve Türkiye'den pek çok takımın kendisiyle ilgili bilgi aldığını iletiyor Fenerbahçe'yi sevmesine rağmen Mourinho'nun oyun planında yeri olmayan İrfan Can'ın talipleri arasında Galatasaray da yer alıyor

OKAN BURUK DEVREDE

Sarı-kırmızılıların başarılı teknik patronu Okan Buruk ise iddialara göre 1 Ocak'tan itibaren serbest kalacak İrfan Can'ı arayarak Galatasaray'a transferi konusunda ikna etmeye çalışacağı iddia edildi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com