|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adım, başakşehir, beşiktaş, Çekyaya, durum, fenerbahçe, galatasaray, işte, maçlarında, puanı, puanında, sıralamasında, sürüyor, Ülke, yaklaştık, yükselişimiz |
![]() |
Ülke Puanında Yükselişimiz Sürüyor! Çekya'ya Bir Adım Daha Yaklaştık... İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir Maçlarında Sonra ülke Puanı Sıralamasında Son Durum |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ülke Puanında Yükselişimiz Sürüyor! Çekya'ya Bir Adım Daha Yaklaştık... İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir Maçlarında Sonra ülke Puanı Sıralamasında Son DurumÜlke puanında yükselişimiz sürüyor! Çekya'ya bir adım daha yaklaştık ![]() ![]() ![]() Berker İşleyen Mynet Spor Editörü Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' Ülke puanında yükselişimiz sürüyor! Çekya'ya bir adım daha yaklaştık ![]() ![]() ![]() Avrupa futbolunun en önemli organizasyonları arasında gösterilen Avrupa Ligi'nde 4, Konferans Ligi'nde ise 3'üncü hafta maçları oynandı ![]() ![]() ![]() BEŞİKTAŞ HATA YAPMADI UEFA Avrupa Ligi'nin 4'üncü haftasında Beşiktaş ile Malmö karşı karşıya geldi ![]() ![]() ![]() BAŞAKŞEHİR'DEN 1 PUAN UEFA Konferans Ligi'nin 3'üncü haftasında Başakşehir, Kopenhag deplasmanında sahaya çıktı ![]() ![]() ![]() TEK MAĞLUBİYET FENERBAHÇE'DEN AZ Alkmaar ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe rakibine 3-1 mağlup olurken bu hafta Türk takımlarının Avrupa mücadelelerinde tek mağlubiyet alan takım oldu ![]() GALATASARAY'DAN MÜTHİŞ ZAFER Avrupa Ligi'nin favorilerinden Tottenham ile karşılaşan Galatasaray rakibi karşısında müthiş bir futbola imza atarak 3-2 galip geldi ve puanını 10'a yükseltti ![]() AVRUPA LİGİ'NDE SON DURUM UEFA Avrupa Ligi'nde 4'üncü hafta maçlarının ardından puan durumu netlik kazandı ![]() ![]() ![]() ÜLKE PUANINDA YÜKSELİŞ SÜRDÜ Temsilcilerimizin maçlarında alınan skorlar sonrası Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki yükselişi devam etti ![]() ![]() ![]() UEFA ülke puanı sıralamasında son durum şu şekilde: 1- İNGİLTERE - 94 ![]() 2-İTALYA - 83 ![]() 3- İSPANYA - 77 ![]() 4-ALMANYA - 75 ![]() 5- FRANSA - 63 ![]() 6- HOLLANDA - 58 ![]() 7- PORTEKİZ - 54 ![]() 8 - BELÇİKA - 47 ![]() 9- ÇEKYA - 41 ![]() 10- TÜRKİYE - 39 ![]() 11- NORVEÇ - 32 ![]()
![]() |
|