![]() |
EBA’ya Nasıl Giriş Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() EBA’ya Nasıl Giriş Yapılır?EBA’ya nasıl giriş yapılır? EBA, öğrencilerin derslerine yardımcı kaynaklar sunar ![]() ![]() Eğitim Bilişim Ağı(EBA), sosyal eğitim platformudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EBA KURS HAKKINDA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ! Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır ![]() EBA’YA NASIL GİRİLİR? EBA’ya giriş, eba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EBA KURS BAŞVURULARI EBA kurs başvuruları; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi/özel ortaöğretim okulları, resmi/özel ortaokullar, imam hatip okulları ve açık öğretim okullarında okuyanlar ile mezun durumunda olanlar tarafından yapılabilir ![]() Örgün öğretimde okuyanlar, okullarından e-Kurs şifrelerini alarak başvuru gerçekleştirebilirler ![]() ![]() ![]() 2017-2018 EBA KURS TARİHLERİ Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre EBA kurs başvuruları; - İkinci dönem için 7 Şubat - 18 Şubat tarihleri arasında - Yaz dönemi için 18 Haziran ve 24 Haziran tarihleri arasında yapılacak ![]() 2 Ekim’de başlayan birinci dönem EBA kursları, 14 Ocak’ta sona erecek ![]() ![]() BİR SINIFTA EN FAZLA 25 ÖĞRENCİ OLACAK EBA kursları için sınıf mevcudu, 10’dan az ve 20’den fazla olamaz ![]() ![]() ![]() Yerleşim yerinde kurs merkezi bulunmuyorsa, öğrencilerin taşınma imkanı yoksa ve bu nedenlerden dolayı sınıf mevcudu 10 öğrenciye ulaşmazsa; Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilecek izin sonrasında 5 öğrenciden az olmamak koşuluyla yeni sınıf açılabilecektir ![]() EBA KURS MODÜLLERİ EBA, çeşitli modüllerden meydana gelir ![]() ![]() ![]() ![]() Video modülünde; eğitsel nitelikte çeşitli videolar bulunur ![]() ![]() ![]()
![]() |
|