![]() |
Allah Rızası İçin Yardımlaşma... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Yardımlaşma...Bismillâhirrahmânirrahîm Bismillâhirrahmânirrahîm Bismillâhirrahmânirrahîm Cümleten Selamün Aleyküm ; Bu sayfanın manevi sorunlar üzerine sınırı olmayacaktır, bilumum büyülerden tutunda, her çeşit sihre karşı , bağ ve muskalara , cin çarpmaları , cin, şeytan defi, musallat ve tasallutların uzaklaştırılması, yanlışa düşmüş olanlarda hatalarından vazgeçmeleri şartıyla hadim ve hüddamlara karşı anlaşma şekilleri ile koruma ve müdafaa her türlü şifaya yönelik konularda yardımcı olunacaktır Sevgilimden ayrildim aşk acisi cekiyorum tarzinda konulara ehemmiyet gösterilmeyecektir ![]() ![]() ![]() 1- Yardım isteyen arkadaşlarımız Kelimei Şehadet getirecek, her türlü küfür, şirk ve benzerinden vazgeçeceklerdir aksi takdirde yardım istemesinler sadece zarar ederler, ilk etapta fayda görseler bile sonradan bu durum zarar olarak ortaya çıkar ![]() 2- Bu sayfadan faydalanıp yardım isteyecek arkadaşlar büyü ve sihirle uğraşmayacak , uğraşıyorlarsa bir daha uğraşmamak şartıyla ömür boyu bırakıp Tövbe Edeceklerdir günahlarına ![]() 3- Yardım İsteyen arkadaşlarımız İçki, esrar gibi Din'en Haram edilmiş ve sakıncalı şeyleri kullanmayacak , eğer kullanıyorlarsa ömür boyu kullanmamak şartıyla bırakacaklardır aksi halde yardım isterlerse görecekleri fayda değil zarardır ![]() 4- Yardım isteyen arkadaşlarımız zina ve namusla oynama gibi şeyleri ve günahları işlemeyecek, eğer işliyorlarsa ömür boyu işlememek üzere bırakacak ve bu günahlarına Tövbe Edeceklerdir aksi halde yardım istemesinler görecekleri fayda değil zarardır ![]() 5- Yardım isteyen arkadaşlarımız kendi namuslarıyla oynatmayacak ve zinaya düşmeyeceklerdir varsa böyle halleri derhal tövbe edecek ve ömür boyu bu günahlarından vazgeçeceklerdir aksi halde yardım istemesin göreceği fayda değil zarar olur eninde sonunda 6- Yardım isteyen arkadaşlarımız kul hakkı, hırsızlık, haram para ve haram lokma gibi şeylerden uzak duracak varsa böyle huyları anında bırakıp tövbe edeceklerdir aksi halde hiç yardım istemesin göreceği fayda değil zarar olur eninde sonunda 7- Herkes kendisi için yardım istemek zorundadır kimse başkası için yardım isteyemeyecektir ![]() ![]() ![]() 8- Yardim alan kişi veya kişiler Konuya sorunlarini yazacaklar ve kesinlikle bizden dönus olmadigi surece özel msj atmasinlar özel msjlara bakilmayacak cevap verilmeyecektir ![]() ![]() 9-Yardim alan kişiler Sadaka vereceklerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Not : 1-Kimse ama kimse eleştiri bazli yazilar yorumlar yazmasin ne yapcaksın nasl olacak edicek bizede acikla et vs gibi yazilar yazmasin hicbiri ikili tartisma yaratacağı icin cevaplandirilmayacaktir ![]() 2-Dileyen kişi ben fayda gördüm der tesekkür etme mahiyetinde not yazabilir ![]() ![]() 3-Kesinlikle ama kesinlikle herhangi bir ucret talebinde bulunmayiniz herhangi bir hediye talebinde bulunmayiniz kesinlikle kabul olunmayacaktır ![]() ![]() 4- Kimi fayda görür iyileşir Kimi fayda görmez Bu Rabbimin izni ile olacak ve O nun kudretine takdirine kalmistir ![]() ![]() ![]() Allah in izni ile İnşaallah Hayılarla vesile olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize inanip inanmayabilirsiniz bu sizlerin secimidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz hoca değiliz lütfen bana veya bizlere hoca diye ithamlarda bulunmayiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Allah Rızası İçin Yardımlaşma... |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Allah Rızası İçin Yardımlaşma...Hayırlı akşamlar, bu konuyu açan kardeşimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|