Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, için, rızası, yardımlaşma

Allah Rızası İçin Yardımlaşma...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Yardımlaşma...

Bismillâhirrahmânirrahîm
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bismillâhirrahmânirrahîm

Cümleten Selamün Aleyküm ;

Bu sayfanın manevi sorunlar üzerine sınırı olmayacaktır, bilumum büyülerden tutunda, her çeşit sihre karşı , bağ ve muskalara , cin çarpmaları , cin, şeytan defi, musallat ve tasallutların uzaklaştırılması, yanlışa düşmüş olanlarda hatalarından vazgeçmeleri şartıyla hadim ve hüddamlara karşı anlaşma şekilleri ile koruma ve müdafaa her türlü şifaya yönelik konularda yardımcı olunacaktır Sevgilimden ayrildim aşk acisi cekiyorum tarzinda konulara ehemmiyet gösterilmeyecektirAmac cini ve buyu gibi rahatsiizliklari olan kişilere yardimci olmaktirVe bu atrz sorular asla ama asla sormayinizİnşaallahu Teala

1- Yardım isteyen arkadaşlarımız Kelimei Şehadet getirecek, her türlü küfür, şirk ve benzerinden vazgeçeceklerdir aksi takdirde yardım istemesinler sadece zarar ederler, ilk etapta fayda görseler bile sonradan bu durum zarar olarak ortaya çıkar

2- Bu sayfadan faydalanıp yardım isteyecek arkadaşlar büyü ve sihirle uğraşmayacak , uğraşıyorlarsa bir daha uğraşmamak şartıyla ömür boyu bırakıp Tövbe Edeceklerdir günahlarına Aksi halde yardım istemesinler bizden görecekleri fayda değil zarardır

3- Yardım İsteyen arkadaşlarımız İçki, esrar gibi Din'en Haram edilmiş ve sakıncalı şeyleri kullanmayacak , eğer kullanıyorlarsa ömür boyu kullanmamak şartıyla bırakacaklardır aksi halde yardım isterlerse görecekleri fayda değil zarardır

4- Yardım isteyen arkadaşlarımız zina ve namusla oynama gibi şeyleri ve günahları işlemeyecek, eğer işliyorlarsa ömür boyu işlememek üzere bırakacak ve bu günahlarına Tövbe Edeceklerdir aksi halde yardım istemesinler görecekleri fayda değil zarardır

5- Yardım isteyen arkadaşlarımız kendi namuslarıyla oynatmayacak ve zinaya düşmeyeceklerdir varsa böyle halleri derhal tövbe edecek ve ömür boyu bu günahlarından vazgeçeceklerdir aksi halde yardım istemesin göreceği fayda değil zarar olur eninde sonunda

6- Yardım isteyen arkadaşlarımız kul hakkı, hırsızlık, haram para ve haram lokma gibi şeylerden uzak duracak varsa böyle huyları anında bırakıp tövbe edeceklerdir aksi halde hiç yardım istemesin göreceği fayda değil zarar olur eninde sonunda

7- Herkes kendisi için yardım istemek zorundadır kimse başkası için yardım isteyemeyecektirÇok müşkül durumda ise yardim isteyeceginiz kişi yani irtibat edemeyecek durumda ise yardım edilecektir

8- Yardim alan kişi veya kişiler Konuya sorunlarini yazacaklar ve kesinlikle bizden dönus olmadigi surece özel msj atmasinlar özel msjlara bakilmayacak cevap verilmeyecektirSadece Konuda yardimi yapilmiş kişilere bizler tarafindan msj atilarak durumlari sorulacaktır

9-Yardim alan kişiler Sadaka vereceklerdirEtrafinizda bulunan çoçuklari sevindireceksinizYa çöpe dökeceginiz yemekleri hayvanlara vererek hayvanlari sevindireceksinizYa da gördüğnüz müşkül durumda olan insana yardimda bulunacaksinizÜst bas ekmek yemek gibiMesela cevrenizde ac bir insan var ise yoksul gariban bir insan var ise en azindan o gun 2 paket sigara icmek yerine 1 paket sigara icerek o kişiye 1 tepsi börek malzemesi alip yapip o kişilere verebilirsinizMaksimum 1 tepsi börek 5-10 tutar malzemesiYardim alip da buna uymayan kişiler fayda degil zarar görürler

Önemli Not :
1-Kimse ama kimse eleştiri bazli yazilar yorumlar yazmasin ne yapcaksın nasl olacak edicek bizede acikla et vs gibi yazilar yazmasin hicbiri ikili tartisma yaratacağı icin cevaplandirilmayacaktir

2-Dileyen kişi ben fayda gördüm der tesekkür etme mahiyetinde not yazabilirBiz sıra ile gerektigi sekilde gereken kisiler ile gerekli kişilere yardimimizi sunucağız

3-Kesinlikle ama kesinlikle herhangi bir ucret talebinde bulunmayiniz herhangi bir hediye talebinde bulunmayiniz kesinlikle kabul olunmayacaktırBu gibi taleplerde bulunan kişilere yardim edilmeyecektir

4- Kimi fayda görür iyileşir Kimi fayda görmez Bu Rabbimin izni ile olacak ve O nun kudretine takdirine kalmistirFayda görmeyenler buraya kalkip da bizlere suclamalarda bulunmasinlar Hersey Allah in izni ile olur Allah in izni ile gerceklesirHersey rabbimin takdiridir

Allah in izni ile İnşaallah Hayılarla vesile olurHayırlısı ile…inşallahu Teala…Selametle

Bize inanip inanmayabilirsiniz bu sizlerin secimidirBen kimseyi zorla burada gelin bana ben size yardim edicem demiyorumYardim talebinde bulunanlardan özellikle rica ediyorum beni eleştirmeyinBenim nasil yaptigmi sorgu sual etmeyinYardim talebinde bulunuyorsunuz bende elimden geldigni yapiyorumHersey Allah in izni ile Allah in takdiri ile olurSizin 1 kuruş paranizi istemiyorumNamusunuza irzinizada yan gözle bakmiyorumAmacim elimde olan gucu insanlara yardim etmek icin Allah rizasi adina kullanmakisteyn Allah razi olsun der isteyende demez bunuda kimseye zorla söyletmiyorumAma herkesden önemle rica ediyorumBuraya bu sayfaya gelip yardim istiyorsaniz soru sormayin ve beni eleştirmeyinSizlerden bunu önemle rica ediyorumşifasini görende olmustur göremeyendeBunu sadece Allah bilirve onun izni takdiri rizasi ile olur herseySelametle

Biz hoca değiliz lütfen bana veya bizlere hoca diye ithamlarda bulunmayinizAbi dost kardes yada isimle hitap edinHocam demeyinÖnemle rica olunurLütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Allah Rızası İçin Yardımlaşma...

Eski 02-25-2017   #2
Kayıtsız
Icon1uzz

Cevap : Allah Rızası İçin Yardımlaşma...

Hayırlı akşamlar, bu konuyu açan kardeşimiz Sana nasıl ulaşabilirim Halen forumdamısın bu yaziyi görebilecekmisin bilmiyorum Ancak Allah isterse sen bu yazdigimi görürsün biliyorum Sana ulaşmak istiyorum Bir yolu varsa yazar mısın?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com