Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, jeoloji, mühendisliği, puanları, taban, üniversitelerin

Üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği Taban Puanları 2010

Eski 07-13-2010   #1
[KAPLAN]

Üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği Taban Puanları 2010

Üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği Puanları

Jeoloji Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdırJeoloji Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirlerAncak Jeoloji Mühendisliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz

Jeoloji Mühendisliği Bölümü 2010 Taban Puanları

Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan

• ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 438965
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 383358
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 352587
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 339532
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 323204
  • DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 317184
  • ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 311450
  • MUĞLA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İngilizce) 307337
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 301416
  • KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 295807
  • BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 290311
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 288606
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 285116
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 284958
  • ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 282137
  • BOZOK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 271855
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 271452
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 269508
  • FIRAT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 269078
  • BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 262909
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 262803
  • PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 262333
  • SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 255651
  • CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 251374
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 247468
  • AKSARAY ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 244312
  • GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 244144
  • FIRAT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 243260
  • NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 241621
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 240434
  • BOZOK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 239048
  • GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 236298
  • KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 233689
  • DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 232824
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 224338
  • SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000
  • CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000
  • NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180000

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com