![]() |
Flaş: Okulların Açılması Ertelendi!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Flaş: Okulların Açılması Ertelendi!!Flaş: Okulların Açılması Ertelendi!! Binlerce öğrencinin ne zaman açılacağı merak edilen okullar ertelendi ![]() ![]() 3 Aylık yaz tatilinin MEB açıkladığı takvime göre 19 Eylül Pazartesi açılması planlanıyordu ![]() Takvimde yer alan yazıya göre okulların açılması Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlanan çalışma takvimine göre 19 Eylül 2016'de başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran 2017'de sona erecek ![]() ![]() Daha önce 12 Eylül olarak açıklanan Okulların açılma tarihi daha sonra 19 Eylül'e ertelenmişti ![]() ![]() MEB bakanı İsmet Yılmaz KPSS ÖABT sonuçlarının açıklanmasından sonra yapılacak yerleştirmeler yetişmezse sorusu karşısında Okullarla ilgili bir açıklamada bulundu ![]() İsmet Yılmaz içinde bulunduğumuz durumda Okulların açılması 1-2 hafta ertelenebilir ve öyle olacak ![]() ![]() ![]() Haber Kaynağı: http://www ![]() ![]()
![]() |
|