Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fan, işte, star, stilim

İşte Benim Stilim All Star Fan

Eski 09-14-2015   #1
b.a.f.

İşte Benim Stilim All Star Fan

Bildiğiniz gibi TV8 yeni yayın dönemine bomba gibi yarışma programlarıyla giriş yaptı Bunlardan en önemlisi ise kuşkusuz işte benim stilim all star oldu Bu sefer 3 sezonun en iyileri bir araya geliyor ve en stil olmak için yarışıyor Yani çok daha fazla renk ve çok daha fazla çekişme olacak

Bu anlamda sitemizde sizlere en iyi şekilde hizmet vererek işte benim stilim all star eleme gecesi dâhil olmak üzere tüm dikkat çeken ayrıntıları sizlerle paylaşacak Ayrıca yarışmacılar hakkında öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi de gene sitemizde bulabilirsiniz Sitemizde programın en güzel anları da sizleri bekliyor olacak

Bu Stil Benim All Star izle hizmetimiz sayesinde programı canlı olarak izleme şansını da elde edeceksiniz Bu sayede nerede olursanız olun programı kaçırmayacak ve en iyi giyinen kızları izleme şansını elde edeceksiniz Üstelik program hakkındaki görüşlerinizi de bizimle paylaşabilecek ve sizde kendinize göre puanlandırmalarınızı keyifle yapabileceksiniz

Site adresi : wwwistebenimstilimallstarcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com