Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, hayatına, piksel, yayın

Piksel Piksel Tv Yayın Hayatına Başladı !

Eski 08-14-2015   #1
b.a.f.

Piksel Piksel Tv Yayın Hayatına Başladı !

Son zamanların en çok seyredilen ve oldukça geniş bir yaş kitlesine hitap eden Piksel Piksel TV, Anıl Sevener ve Umut Sever ile sizleri eğlendiriyor Youtube kanalı olan Piksel Piksel TV’de birçok farklı oyunun oynanışını izleme şansını bulacak ve aynı zamanda çok eğleneceksiniz Çünkü Anıl ve Umut sizler için en korkutucu oyunları bile çok keyifli hale getiriyor

Oyunları oynarken aynı zamanda yorumlama yapan bu iki kafadar sizlerin de aynı onlar gibi oynadıkları oyundan keyif almanızı istiyor Sizde Piksel Piksel TV Youtube kanalına abone olarak onların videolarını takip etme şansına erişebilirsiniz Böylece sıkıldığınızda ya da boş zamanınız olduğunda onların eğlencesine katılabilirsiniz

Anıl ve Umut diğer oyun kanallarından farklı olarak belli bir oyun üzerine gitmiyor, tam aksine herkese hitap etmek adına farklı oyun türlerini deniyor FPS, MMORPG, RPG, Strateji, Aksiyon gibi daha pek çok oyunu izleme şansını bulabileceksiniz Ayrıca çocukluğunuzun o en güzel yıllarındaki atari oyunlarını bile onlarla beraber tekrar oynama şansınız olacak

Piksel Piksel TV Youtube kanalına abone olduktan sonra dilerseniz Facebook üzerinden de onları takip edebilirsiniz Bu sayede çok daha rahat bir şekilde etkinlikleri ve yeni çıkan videoları izleyebilirsiniz Sormak istediğiniz soruları ya da oynamalarını istediğiniz oyunu da gerek Youtube gerekse de Facebook üzerinden onlara iletebilirsiniz

Piksel Piksel TV'nin genel akışını daha iyi anlatan, birçok olguyu içinde bulunduran, sizler için özel hazırlanmış tanıtım videosuna da bir göz atmanızı öneriyoruz Tanıtım videosunu izleyerek kanal hakkında biraz daha fikir sahibi olabileceksiniz

Tanıtım videomuz : wwwyoutubecom/watch?v=cpHnkAsM6mA

Youtube kanal adresimiz : wwwyoutubecom/c/pikselpikseltv

Facebook adresimiz : wwwfacebookcom/pikselpikseltv

Twitter adresimiz : twittercom/pikselpikseltv

Website adresimiz : wwwpikselpikseltv

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com