![]() |
Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!!Dünyadaki En Şrefsz İnsan ![]() ![]() ![]() 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- BU ADAMIN YATMAYA YERİ YOK VALLA ŞEREFSİZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() ben şimdi bu bekçiyi ne yapayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ergenekon
|
![]() maalesef olay gerçek, yasada bile böyle bir şeye ihtimal verilmediğinden ceza karşılığı konmamıştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ ßu dünyayı daha güZel ßir haLe getirmek ßöyLe şerefsizLerden temizLemek FarZdır aRtık !! ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
angelesdream
|
![]() adiliğin bu kadarı!nasıl bir yaratıkdır bunlar yaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TEMUR38
|
![]() YUHH yani başka söz yok içimden diyorum yani ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
börtücan
|
![]() hakikaten yuh ya hiç mi Allah korkusu yok bu insanların ama inanın ki dünya çok adaletli er geç cezasını çeker ![]() ![]() ![]() vicdansız herif ne deyim sölenecek çok söz var ama burası yeri değil hepsi içimde kalsın,Allah insanlığını yitirmiş insanlardan korusun bizleri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
GODFATHER
|
![]() arkadaşlar biliyom belki bu sözler yüzünden değerli patronumuz beni atacak ama kendimitutamadım bu anası belirsiz insanı tutup dikenli kazığa oturtmaklazım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|