Dursun YILMAZ AK Parti 3.Bölge Aday Adayı |
|
|
#1 |
|
b.a.f.
|
Dursun YILMAZ AK Parti 3.Bölge Aday Adayı![]() Bendeniz Dursun Yilmaz ![]() Beni taniyan,tanimayan herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum ![]() Guzel Ülkemde 7 Haziran M Vekili Genel seçimleri yapilacaktır Her vatandaş gibi bende, seçme ve seçilme hakkımı kullanmak istiyorum![]() Bu nedenle, AK PARTİ İSTANBUL 3 BÖLGEDEN M VEKİLİ aday adaylık başvurumu yaptım Bu kutsâl göreve tâlip oldum![]() Partim bana bu görevi versede, vermesede kendi üstümüze düşen görevimizi bir vatandaş olarak yine devam ettireceğiz ![]() Ülkemin gelecegini iyi görüyorum Bugünlere gelmek hiçte kolay olmadı Partim ve onun Kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımızın inançlı,mücadeleci dik duruşu bizleri buralara getirdi Bizlere cesaret âşıladı Bundan sonrası daha kolay![]() Son 13 senede Ekonomik alanda olsun, Demokrasi yolunda hayal etmesi bile zor mesafeler alındı Kürt kürdüm, Alevi aleviyim diyemediği ayrımcılığın,aşağılamanın zirve yaptığı günlerden,bugünlere geldik……Bu vesile ile AK PARTİ 3 Bölge seçmeninden destek istiyorum Diger adaylarada basarılar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun![]() Saygılarımla ![]() SİTE : http://www.egazete.com/dursun-yilmaz...day-adayi.html |
|
|
|