![]() |
Giresun Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giresun Pastası![]() Malzemeler: 2 kilo un- aldıgı kadar ekleyın 30 gr amonyak- 1 çay kaşığı ekleyin- Aktarlarda satılıyor 1 litre sıvıyağ- 1/2 su bardağı yeterli 2 kilo şeker- 1,5 su bardağı yeterli ama şekeri çok seviyorsanız 2 su bardağı ekleyin 3 litre su- 1,5 su bardağı ekleyin 50 gr kakao- 10 gr kakao ekleyin 2 yumurta- üzerıne sarısı sürülüyor - 1 yumurta yeterlı ![]() ![]() Yapılışı: 1- Amonyak, sıvıyağ, şeker ve su bir kaba konur ![]() ![]() 2- Un ılavesi ile macun kıvamına gelene kadar yogrulur ![]() ![]() ![]() ![]() 3- İki ayrı hamur tezgahta acılır ![]() ![]() ![]() ![]() 4-tepsiye dizilir üzerine yumurta sarısı sürülür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Giresun Pastası |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Giresun PastasıMerhaba arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum bi defa denk geldi yedim pastanızdan fakat bir daha bulamadım oradan sipariş Verme imkanı varmıdır ? |
![]() |
![]() |
|