Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
danışmanlığı, eğitim, vizyon, yurtdışı

Edu Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Eski 10-17-2014   #1
b.a.f.

Edu Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Edu Vizyon ile artık yurt dışında eğitim görmek çok kolay !

Pek çok kişi günümüzde dil okulu, Üniversites ve yüksek lisans gibi eğitim süreçlerini yurtdışı eğitim sistemi içerisinde geçirmek istiyor Bu nedenden dolayı da yurt dışında ki eğitim programlarına olan ilgi son yıllarda oldukça yüksek

Edu Vizyon yurtdışı eğitim danışmanlığı, İngiltere dil okulları, Amerika dil okulları, Malta dil okulları, Avustralya dil okulları, Kanada dil okulları, Almanya dil okullarıgibi bir çok ülke de ücretsiz yurt dışı eğitim danışmanlık hizmeti sunmaktadır

Öğrenci ve genç dostlarımıza yurtdışı dil okullarının yanı sıra mesleki yabancı dil eğitimleri , yurtdışında üniversite & master , sertifika ve diploma programları …gibi yurt dışı eğitim programlarında da danışmanşmanlık hizmeti vermektedir

Edu vizyon yardımı ile sizleri yurt dışı eğitim programlarına davet ediyor, daha iyi bir eğitim görmenize olanak sağlıyoruz Vakit kaybetmeden internet adresini ziyaret ederek, siz de bu imkanlardan yararlanabilirsiniz

Site adresi : http://wwweduvizyoncom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com