Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
google, sitem, yükselir

Sitem Google da Nasıl Yükselir?

Eski 09-29-2014   #1
b.a.f.

Sitem Google da Nasıl Yükselir?

Google hit konusunda bulunmaz bir kaynak Fakat bu kaynağın büyük çoğunluğu genel olarak ön sayfalardaki web siteleri tarafından karşılanıyor Bu kaynaktan gelecek olan organik hitler ile siteniz coşacak ve asıl amacınız olan kazanç sağlama konusunda büyük destek verecektir Birçok konuda yazılan makalelerden alınan bilgilere göre seo yani arama motoru mühendisliği oldukça karmaşık bir konu Arama motorlarının sizin için ziyaretçi bulmasını istiyorsanız bu konuya önem vermelisiniz

İnternette dolaşırken gördüğüm bir seo paketi web sitemin ziyaretçi sayısını büyük ölçüde değiştirdi Backlink Paketleri içeriklerinin siteye uygun olması ve sitenin ihtiyaçlarına göre tekrar düzenlenebilmesi önemli bir özellik Aldığım seo paketinden sonra sitemi inceleyen uzmanlar neye gereksinimim olduğunu bana raporlar sunarak ilettiler

Link değişimi yani backlink konularında daha önce çalışma yatırmış olmama rağmen bu kadar yararlı olmamıştı Seo uzmanları tarafından yapılan değerlendirmeler ile şimdi daha fazla kazanıyor ve kazancımı daha farklı sitelerde değerlendiriyorum Sizde bir uzmandan yardım alın ve kazancınızın katlandığına şahit olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com