![]() |
Kim Bu Gezi Parkı Eylemcileri? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kim Bu Gezi Parkı Eylemcileri?Kim bu Gezi Parkı eylemcileri? ![]() KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin Gezi Parkı'nda görüştüğü 4 bin 411 eylemcinin yüzde 50 ![]() ![]() 6-7 Haziran’da yapılan ankete göre eylemcilerin yüzde 31’i ağaçlar sökülmeye başladığı günden beri parkı terk etmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı nasıl duydunuz? % 69 Sosyal medyadan ![]() % 15 ![]() ![]() % 8 İnternet haberinden ![]() % 7 TV’lerden ![]() 2011 seçimlerinde oy verdiniz mi? % 41 CHP ![]() % 17 O tarihte yaşım tutmuyordu ![]() % 13 Sandığa gitmedim oy kullanmadım ![]() % 10 Bağımsız adaya oy verdim ![]() % 7 Boş oy verdim ![]() % 5 BDP/Bağımsız ![]() % 2 MHP ![]() % 2 AKP ![]() İnsan haklarının en zayıf halkası kim? % 22 ![]() ![]() % 17 ![]() ![]() % 15 ![]() ![]() % 9 ![]() ![]() % 4 ![]() ![]() % 4 ![]() ![]() % 2 ![]() ![]() % 2 ![]() ![]() % 1 ![]() ![]() % 2 ![]() ![]() % 2 Sol kesim ![]() % 1 ![]() ![]() % 1 ![]() ![]() % 10 ![]() ![]() Bugün seçim olsa kime oy verirdiniz? % 31 CHP ![]() % 29 Kararsız ![]() % 18 Oy kullanmaz ![]() % 12 Diğer ![]() % 8 BDP ![]() % 2 MHP ![]() % 0 ![]() ![]() Hangi sıklıkta parka geliyorlar? % 31 Ağaçları sökmeye başladıkları günden beri, sürekli ![]() % 35 ![]() ![]() % 20 ![]() ![]() % 13 İlk defa geldim ![]() Neden Gezi Parkı’ndalar? % 58 ![]() ![]() % 37 ![]() ![]() % 30 ![]() ![]() % 20 ![]() ![]() % 19 ![]() ![]() % 8 Direnişi görmek, havayı koklamak için ![]() % 4 ![]() ![]() Herhangi bir derneğe partiye, kulübe üye misiniz? % 79 Hiçbir dernek veya STK üyesi değil ![]() % 21 Parti ya da STK’ye üye ![]() Cumhuriyet Haber Portalı
![]() |
|