![]() |
'Neymiş Efendim, Akan Kan Duracakmış' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 'Neymiş Efendim, Akan Kan Duracakmış''Neymiş efendim, akan kan duracakmış' ![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı ve hükümetin çözüm sürecine karşı çarpıcı mesajlar verdiği Bayrak Mitingi Gündoğdu Meydanı'nda yapılıyor ![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Millî Değerleri Koru ve Yaşat’ adıyla 23 Mart’ta Bursa’da başladığı 9 bölgede 9 temalı büyük mitinginin 2’ncisini bugün İzmir’de yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Mitingde, terörle mücadelede İzmir'den şehit olanların isimleri okundu, katılımcılar tarafından şehit posterleri tek tek havaya kaldırıldı ![]() Miting öncesi Gündoğdu Meydanı'na gelen İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay güvenlik önlemlerini denetlerken, eğitimli köpekler miting alanında arama yaptı ![]() ![]() 15 ![]() ![]() - Seni yırtmaya çalışan bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız - Seni lekelemeye çalışanları şaşkına çevireceğiz - Seni indirmeyi aklından geçirenlere and olsun ki izin vermeyeceğiz ![]() - Çünkü bayrak bağımsızlığımızın, şerefimizin simgesidir 'Düne kadar 36'ya bölünmedik' - Başarılarla birbirimize sokulduk, zor anlarda sırt sırta verdik - Aynı kader gemisinde yüzdük - Doğduğumuz ve doyduğumuz yer neresi olursa olsun Türk Milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik ve sonunda muradımıza hasıl olduk - Düne kadar ne 36’ya bölündük, ne etnik tahriklere kapıldık - Ne komşumuzun kökünü araştırdık, ne de yuva kurarken bunu hesaba kattık Tek tek sordu: Neredeler? - Bize vatan bırakan, bayrak hediye eden, bağımsızlığını canlarıyla bize kazandıran kutlu ecdadımızı hürmet ve rahmetle anıyorum - Şimdi onlara sadakatimizin ispatlamanın bir kez daha yeri ve zamanı geldi -Biliyorum ki bugün hepsi buradadır ![]() - Sizlere tek tek sormak istiyorum ![]() Halk: Burada Atilla nerede? Halk: Burada Ergenekon’un destanı nerede? Halk: Burada - Neymiş efendim barış gelecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ayağını denk almalı' Bu milli çığlığı duymalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Asıl çapulcularla kader ortaklığı yapan Erdoğan bu sese dikkat etmeli' - Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla, asıl alçaklarla, kokuşmuş kim varsa kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yeni bir çılgın Türkler kuşağı' - Sizin sesiniz Cumhuriyetin kuruluşundan 90 yıl sonra yeni bir çılgın Türkler kuşağının meydan okuyuşudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Erdoğan, şeref yoksunluğu sıralamasında bir numarayı kimseye bırakmamıştır' - 90 yıl önce bir yücelmenin ucundan, bir doğuşun şafağından yola çıkan aziz milletimiz bugün bitişin yanına gelmiş bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() - Bölücü terör örgüte teslim olmak baharı getirecekse neden 29 yıldır mücadele edilmiştir ![]() - Nasıl silah bırakacaklar? PKK ise her defasında silah bırakmayacağını açıklamıştır ![]() Bizler Kandil'i dümsüz edin, teröristlerin kökünü kurutun çağrılarında bulunurken meğer teröristlerle kulaktan kulağa görüşmüştür ![]() - T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yaptıklarıın hesabını bir bir vermektir ![]() Türklükten utanıyor musunuz? - Türkiye'yi PKK'ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz? - Mahremimize kast edenleri namertleri unutacak mısınız? - Caniler Ege'nin dibine gönderilecektir ![]() - PKK ile görüşmelere onay veriyor musunuz? - İmralı canisinin affını istiyor musunuz? - İşte burası gerçek er meydanıdır ![]() - Türk milletinin iradesiyle sözde çözüm ihanetine karşıdır ![]() - Başbakan AKP'nin kökü belirsiz yöneticileri bize ateş püskürmektedir ![]() - Bu korunun partimize kandan geçinenler, barışa karşı çıkacaklar diyebilecek kadar vicdanları kurumuştur ![]() - Damat Ferit Paşa varken bugün de Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti var ![]() - Asil millet evlatlarını barışını engelleyen çılgınlar olarak görenler ihanetçidir ![]() - Başbakan Erdoğan koşa koşa gitmiştir ![]() -Tonkyuku ziyaret etmiş, sonra bize ahkam kesmiştir ![]() - Cesaret ödülü almak seni yahudi yapmamıştır ![]() - Akdamar kilisisedini onarmak seni ermeni yapmamıştır ![]() - Sümela manastırında ayine izin vermek seni ortodoks yapmamıştır ![]() 'Sen bu treni kaçırdın' - Senin Tonyukuk'u ziyaret etmen de seni milliyetçi yapmayacaktır ![]() - Sana uğurlar olsun Başbakan sen bu treni çoktan kaçırdın ![]() - Sen her şeyini kaybettin, bu zihniyet ne söylerse söylesin nafile ![]() - Başbakan Erdoğan hangi iftirayı atarsa atsın bize destek verenleri kutlu millet yolundan çeviremeyecektir ![]() - Erdoğan İmralı canisini ve alçakları temize çıkarmaya çalışırken bizi karalamaya çalışmaktadır ![]() - Herhalde bizim korkacağımızı zannetmektedir ![]() - Bizim kendisi gibi hemen gömlek değiştireceğimizi düşünmektedir ![]() - Bizim gücümüz bu meydandadır ![]() - Sana yol veren yabancı dostların bir olsun sana yine fayda etmeyecektir ![]() - Hepinizi yere sereriz, hepinizin hakkından geliriz ![]() - Tek başımıza da kalsak alayınıza yeteriz ![]() - Sen onu bunu bırak da PKK'ya nasıl tesim olduğunu açıkla ![]() - Kayıtları gel de bu meydanda izah et ![]() - Banka batıranlarda ne görüştüğünü dünürlere, yandaşlara, bankalara nasıl peşkeş çektiğini itiraf et ![]() - Başbakan kaçamayacaksın, kurtulamayacaksın - Ama sen de hükümetin de çalmaktan, çırpmaktan, ihanetten kesinlikle bağımsız yargı önünde hesap vereceksin ![]() - Yolumuz nettir ![]() - Bizim sözümüz milli, İslami çağrıları kapsamına almaktadır ![]() - Bizim aramızda ayrımcı, yabancı hayranı olmamıştır olmayacaktır ![]() - İzmirliler burada sapasağlam ayaktadır ![]() - Son defa soruyorum: - Cevabınız Ankara'ya, İmralı'ya kadar ulaşsın ![]() - 90 yıl öncesinde olduğu gibi vatanımızın birliğini korumaya kararlı mısınız? - 'Dur' demeye yeminli misiniz? - Türkiye yalnız ve çaresiz değildir ![]() - Millet tektir, vatan tektir , Türkçe tek yaşayacaktır ![]() - Size güveniyorum, inanıyorum ![]() - Ne mutlu Türküm diyene! - Meydanları dolduracağız ![]() - MHP vatan, millet, bayrak paydasında buluşan herkesle birliktedir ![]() - Türk milletini böldürmeyeceğiz ![]() Cumhuriyet Haber Portalı
![]() |
|