![]() |
Aykırı Bir Başarı Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aykırı Bir Başarı ÖyküsüÇıkış noktası bulmakta zorlandığım anlarda konuştuğum ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz bir tıp öğrencisiyken evinde kurduğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık söktöründeki çalışanlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amerikalı olmaktan utanan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robin Williams'ın canlandırdığı ![]() ![]() ![]() Kore Savaşında çarpışan bir askerin oğlu (1945) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgürlükler ülkesi veya domokrasinin beşiği denen ülkede yaşanılan bu ırkçı tutuma "sessiz" kalamayıca da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 yaşında ![]() ![]() "Kendini öldüreceğine devrim yap!" Diyor ki: "Bugün ![]() ![]() Yarın diğer bir 30 bin ![]() Bu ilginç değil; Ancak futbol ilginç ![]() ![]() ![]() Ancak saç bakımı ilginç ![]() ![]() ![]() İşte bu acı veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İnsanoğlu eğer değişmezse ![]() ![]() "Ben 65 yaşında hayatımın 'yemek sonrası yenen tatlı' fazındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak bugünün bebekleri veya onların ileride olacak çocuklarının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastanelerde palyaçoluk yapmayı ![]() ![]() ![]() Peki neden hastaneler? Dünyada "mutlu" tek bir hastane yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada şefkati öğreten tek bir tıp okulu yok ![]() Kurduğu "Gesundheit! Institute" aracılığı ile; bedava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amerika'daki standart bir hastanenin işletilmesi için gerekli olan paranın %10′uyla da bu işin yapılabileceği göstermek istiyor ![]() 'Patch Adams' filmin çekimini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Aşk bilet sattırmaz ![]() Barış bilet sattırmaz ![]() Adalet bilet sattırmaz ![]() Bu dünyada iki şey bilet sattırır: Şiddet ve mizah!" Hollywood bilet satmak ister ![]() ![]() ![]() Cinayete kurban giden kişinin kız arkadaşı değil ![]() ![]() ![]() Patch Adams kendi filmi için de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalindeki hastane modeli olur da bir gün hayata geçerse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada son yıllarda tıp adamları "gülmenin sağlığa yaptığı olumlu etkiler" üzerinde çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtim bunları ![]() Ancak Patch Adams'ın yola çıkış amacı "terapötik mizah" falan değil ![]() ![]() ![]() ![]() "Gülmeyi hiçbir zaman bir tedavi yöntemi olarak düşünmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kültürle tedavi olmaz ![]() ![]() Benim için 'mizah' bir içerik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 yaşında palyaçoluk yapmaya karar verdiğinde ![]() ![]() "Hasta bir çocuğa mizahla yaklaşmakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yüzden halka açık her yerde rengarenk palyaço kıyafetleri giyiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşe de yarıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye giderse gitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|