Rahatlama |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
RahatlamaGergin yatarsaniz gergin uyursunuz Rahat bir uyku için önce gevsemeliyiz![]() Neden rahatlamaliyiz: Bütün hastaliklar stres kaynaklidir Gergin insan etkili çalisamaz Dengeli insan hayattan korkmaz hayatla uyusmazligi yoktur![]() Zihinsel denge Ne olursa olsun sakin ve dengeli olmak mümkündür![]() Kendini yönetme: Kendimin rahat oldugunu hissettigim zaman rahatliyorum Tamamen mükemmel ve bütün olarak gevsedim Rahatladim![]() YASAMAYA BAK Büyük sorunlarimiz oldugunu kanitlamaya çalismaktan vazgeçelim Düsünce biçiminizi degistirin Her güçlükten bir çikis yolu vardir![]() Endise: En kötü ihtimali düsünürsek bu endisedir ve yikicidir Olumlu düsünce dogru eyleme geçis yoludur Endise bulasicidir Herkese bulasabilir![]() Dört endise: 1)Gelecekteki ihtiyaçlardan dolayi endise ![]() 2)Beden sagliginin yitirilmesi endisesi ![]() 3)Zihin sagliginin yitirilmesi endisesi ![]() 4)Yalniz kalma endisesi ![]() Endiseye son: 1)Allah’in (cc) varligina inanma 2)Olumlu düsünmeye çalismak ![]() 3)Dua ettikten sonra olumlu tavir takinmak ![]() Gerekeni yap ve güce sahip ol ![]() Çözüm var: Her çesit hastalik iyilesir; yeter ki buna inanin ![]() Kendini yönetme: Korkmuyorum Gelecekteki ihtiyaçlarim için endiselenmiyorum
|
|
|
|