![]() |
Kararlarımı Sürekli Erteliyorum .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kararlarımı Sürekli Erteliyorum ..![]() ![]() ![]() İradesiziz açıkçası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımızın belirli dönemlerinde bazı kararlar alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Ramazan sigarayı kesin bırakacağım! Sigara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bu diyeti sonuna kadar devam ettireceğim Günümüz insanının en büyük sorunlarından biri aşırı kilolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kitabı mutlaka bitireceğim Hepimizin hayatında başlanıp da bitirilemeyen kitaplar olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Haftaya spora mutlaka başlıyorum Spora bir türlü başlayamamak ya da spor yapmaktan sıkılmak da ?kararsızlıklar listesi?nde önemli bir yer tutuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bu yıl kesin İngilizce öğreneceğim Herkes aynı cümlelerle söze başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|