|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ekitap, eserleri, yapabilirsiniz, yazdığınız |
![]() |
Kendi Yazdığınız Eserleri E-Kitap Yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
Kendi Yazdığınız Eserleri E-Kitap YapabilirsinizEserinizi herhangi bir bilgisayar programı yardımı ile yazdınız ![]() ![]() ekitaplar birçok değişik biçimlerde hazırlanabilir ![]() ![]() ![]() Microsoft Word yardımı ile bir elektronik kitap hazırlamak: Microsoft Word yardımı ile bir elektronik kitap hazırlamak: Herkes Microsoft Word 2000 veya Word 2002 (XP) ile yazdığı bir metni kolayca ekitap haline getirebilir ![]() Öncelikle bu çevrim işlemini gerçekleştirecek Word için Microsoft Reader Eklentisi'ni bilgisayarınıza çekmeniz gerekir ![]() ![]() Eğer yazılımınız bu özelliği sağlıyorsa aşagıdaki adımları takip ederek eserinizi ekitap biçimine sokabilirsiniz ![]() 1 ![]() Öncelikle ekitap yaratabilmeniz için gerekli olan Word için Microsoft Reader Eklentisi'ni (Read in Microsoft Reader add-in for Microsoft Word) bilgisayarınıza çekmeniz gerekir ![]() Yukardaki link yardımı ile çıkan ekranda WordRMR ![]() ![]() Yükleme penceresinden "Bu programı diske kaydet"i seçiniz ![]() WordRMR ![]() ![]() 2 ![]() Word Microsoft Reader Eklentisi'ni Word yazılımınıza eklemek: Bu işlem için: MS Word programının kapalı olduğundan emin olun ![]() Az önce bilgisayarınıza çektiğiniz "WordRMR ![]() ![]() Word Microsoft Reader Eklentisi'nin yerleştirilmesi sırasında bilgisayarınız kendini yeniden başlatmak isteyebilir ![]() ![]() İşlem bittiğinde Word'ü çalıştırın ![]() Dosya (File) menüsünde ve Araç Çubuğunda (Toolbar) MSReader'ın ikonu görülecektir ![]() EbookExpress sitesi yardımı ile ekitap hazırlamak: Microsoft Word yardımı ile bir elektronik kitap hazırlamak: Herkes Microsoft Word 2000 veya Word 2002 (XP) ile yazdığı bir metni kolayca ekitap haline getirebilir ![]() Öncelikle bu çevrim işlemini gerçekleştirecek Word için Microsoft Reader Eklentisi'ni bilgisayarınıza çekmeniz gerekir ![]() ![]() Eğer yazılımınız bu özelliği sağlıyorsa aşagıdaki adımları takip ederek eserinizi ekitap biçimine sokabilirsiniz ![]() 1 ![]() Öncelikle ekitap yaratabilmeniz için gerekli olan Word için Microsoft Reader Eklentisi'ni (Read in Microsoft Reader add-in for Microsoft Word) bilgisayarınıza çekmeniz gerekir ![]() http://www ![]() ![]() ![]() Yukardaki link yardımı ile çıkan ekranda WordRMR ![]() ![]() Yükleme penceresinden "Bu programı diske kaydet"i seçiniz ![]() WordRMR ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() Word Microsoft Reader Eklentisi ile ekitabınızı yaratmak: Yazmış olduğunuz kitap dosyanızı son bir kez kayıt ediniz ve Word'ün araç çubuğundaki MSReader butonuna basınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MSReader'ın penceresi açılacaktır ![]() ![]() ![]() Title: Kitabınızın adı Author: Yazarı File name: ![]() This Computer bölümünden Belgelerim (My Documents) / My Library seçeneğini lit dosyasının kayıt edileceği yer olarak seçiniz ![]() ![]() İşlemlerden sonra size ekitabınızın kaydedildiği dizini ve işlemin başarı ile sonuçlanıp, sonuçlanmadığını gösterir bir pencere açılacaktır ![]() ![]() ![]() Ekitabınız okunmaya hazırdır ![]() EbookExpress sitesi yardımı ile ekitap hazırlamak: ekitap yaratmanın en kolay yollarından biri de EbookExpress sitesinden yararlanmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle eserinizi herhangi bir program yardımı ile yazıp yukardaki dosya biçimlerinden birinde kaydedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dosyanız hazır ise: One (Birinci Adım) : "Enter title of eBook" bölümüne kitabın adını (burada ı,ş,ğ gibi Türkçe harfleri kullanmayın) hemen altındaki bölüme de yazarın adını giriniz ![]() Two (İkinci Adım) : "Attache the source file" bölümüne dosyanızı ekleyiniz ![]() ![]() ![]() Three (Üçüncü Adım) : "Click to publish" düğmesine tıklayıp beklemeye başlayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Bu işlem de bittiğinde ekitabın oluşturulduğunu ve size geri gönderilmeye hazır olduğunu belirten ekran çıkacaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kendi Yazdığınız Eserleri E-Kitap Yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Kendi Yazdığınız Eserleri E-Kitap Yapabilirsinizbir kaç gün içinde format atacağım opnun için şimdi yapmiyim ben bunu ![]() ![]()
![]() |
|