![]() |
Bir Nevi Komedi... |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Bir Nevi Komedi...KOMEDİ filmleri gibi, hani adam karşıya ateş eder, ama havadan bir kuş düşer ![]() ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hedef ile sonuç birbirini tutmuyor ![]() ![]() ![]() Onun için “Şimdi sıra komşularla sıfır soruna geldi” dedikleri zaman, ben en az bir komşu ile savaş çıkacağını anlamıştım ![]() ![]() ![]() Keza Gazze’yi kurtarmaya gidenlerden sağ kalanların, canlarını zor kurtarmaları ![]() ![]() ![]() “Kurtarıcı” olarak gönderilen kadın, kurtulduğuna çok sevinerek “Döndüğüme inanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Niye gitmiştiniz? ![]() ![]() “Kurtarmaya ![]() ![]() ![]() Hedef ile sonuç hiçbir zaman birbirine uymuyor ![]() ![]() ![]() Zaten siz “AB’ye serbest dolaşım hakkı” beklerken, “Suriye’ye serbest dolaşım hakkına” kavuştunuz ![]() ![]() ![]() Başbakan’ın Türkiye’deki Ermenileri kovmaya kalkmasının, “Ermenistan kapısı açılıyor”dan hemen sonraya denk gelmesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Şimdi sıra işçi kardeşlerimize geldi” denildiğinde işçilerin havuza atılması gibi ![]() ![]() ![]() Ki “Şimdi de Anayasa’yı düzeltiyoruz” demesinden sonradır hukukçuların “Anayasal düzen yıkılıyor” çığlığı ![]() ![]() ![]() Allah bilir ya, “açılım” ile siz PKK terörünün alt edileceğini sanmıştınız ![]() ![]() ![]() Kim alt edildi? ![]() ![]() ![]() TSK ![]() ![]() ![]() Havadan bir kuş düştü ![]() ![]() ![]() Terörle mücadele eden subaylar içeri atılıp, kuvvet ve ordu komutanları “rejimi yıkma suçlusu” sayılıp da TSK sindirilince, Başbakan geçen hafta kimlerle yapıyordu açılımı: Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Ali Şen, Faruk Süren, Rıdvan Dilmen, Hakan Şükür ![]() ![]() ![]() Hedef ile sonuç denk gelmiyor ![]() ![]() ![]() “Türk milletini kurtarıyorum” derken, şimdi ister misiniz bir Afrika kabilesinden telgraf alsın Başbakan ![]() “Yanlışlıkla bizi kurtardınız, saygılarımızın kabulünü ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|