![]() |
Araba Tavsiyesi[İstek] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Araba Tavsiyesi[İstek]Öncelikle merhaba araba almayı düşünüyorum ama karar veremediğim biçok hususlar var ilerisi için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Corvette C5 Bu araba çok hoşuma gidiyo ayrıca hastayım ben bunda karar kıldım ama diğer seçeneklerde çok ilgi çekici olucak tabi ama bunun en büyük avantajı üstü açılıyo ve spor görünümü var genç işi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Chevrolet İmpala 68 (Klasik) Buda şu yönden cazip altın sevdiğim için jantlarını altın suyuna felan batırırız diye düşünüyorum xD ama her haliyle hem para olarak ucuz uygun çok uygun hatta vede göze hitap edebiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Chevrolet camaro Bu arabayı sevmiyorum ama yine genç işi ![]() ![]() ![]() 4-Chevrolet aveo-RS Tabiki 2011de çıkıcak diyorlar ona göre hareket ediyorum hem fiyatı ve hemde görünüş-yenilik bakımından burdaki en uygun araba budur diye düşünüyorum yakıt açısındanda ama ne varki corvette karşısında dayanamıyo xD ![]() Öncelikle söylüyorum ileri geri yorum yapanlar kesinlikle şikayet edilicektir eleştiri değil yorum istiyorum beni değil arabaları yorumlayın ![]() |
![]() |
![]() |
|