![]() |
Kenan Doğulu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriAlbüm Adı : 3 ![]() Çıktık açık alınla 10 yılda her savaştan 10 yılda 15 milyon genç yarattık her yaştan Başta bütün dünyanın saydığı baş kumandan Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan Türküz Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri x 2 Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız tarihten önce vardık tarihten sonra varız Türküz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı Sözleribu yarınsız mutluluğu haklıyken haksızlığı kalabalık yalnızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefasız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki haini silerim atarım kül gibi ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben bu yarınsız mutluluğu haklıyken haksızlığı kalabalık yalnızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefasız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki haini silerim atarım kül gibi ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam ağlayamam ağlayamam ben söyleyemem söleyemem söleyemem ben (4) ağlayamam ağlayamam ağlayamam ben söyleyemem derdimi kimselere ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriHangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir gözyaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum Aklım buz gibi yanına koştu Ellerim ellerine kaçtı Bu ziyareT amacını aştı Kaderim yolundan şaştı Yüreğim bana karşı çıktı Karışmam bu iş beni aştı Olan oldu ateşini yaktı Yine aklım çok karıştı Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Bildiğin gibi seviyorum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı Sözleribelki haberin yok herşeyi duydum belki yüzün yok perişan oldun belki de şarjın bitti ya da biz bittik ara beni lütfen sesini duymalıyım masal anlatsanda hikayen ödülleri toparlasada seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı bil ki sebebim çok beni kaybettin artık duvarlarım cebimde değil seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriAşk tanrısıyla dans ettim dün Yeni bir can buldum kendi derdime Suç ortağı oldu serseri kalbime Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel Sen benim başıma gelen en güzel şey Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Ne yarın umurumda ne de dün Hadi gün bu gün Elimizde kalan bi tek aşk Geçici bu ün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı Sözlerisen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadar sen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadar gururlu,gizemli,asilll sevgilim ölene kadar sonuna kadar bitene kadar aşk tanrısıyla dans ettim dün seni bana anlattı hep kalp acısıyla dertleştik dün aklımda sen kalbimde sen sen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadar sen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadar gizemli,gururlu,asilll meleğim sonuna kadar bitene kadar ölene kadar aşk tanrısıyla dans ettim yeni bir can buldum kendi derdime suç ortağı oldu serseri kalbime bendeki bu değşim hoşuma gitti tadıda güzel dünyama girişin hoşuma gitti şekilde güzel sen benim başı gelen en güzel şey aşk kokusu var havada aşk kokusu var aşk kokusu var havada aşk kokusu var tanrıma bin kere şürkrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın mucizesi(2) tanrıma bin kere şükrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın hediyesi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriCennetten çiçek topladım sana Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriAyışığında bir başka bakıyor gözlerin Masalsı bir dokunuşu var ellerinin Bize ayrılan bahçe uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra Ayışığında bir başka yanıyor saçların Bu aydınlık senin feda bütün sevaplarım Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma sen değsin Ayışığında bir başka dokunur sözlerin Hayalimsi bir hali var gerçekliğinin Bize ayrılan rüya uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce Ayışığında bir başka sevişir gözlerin İnatçı bir tutkusu var şu hislerimin Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma sen değsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı SözleriGidince anliyorum, her seyini özlüyorum Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum öpünce anliyorum,ben seninle yasiyorum gün birden beri kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime istiyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adi lazim degil bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu Şarkı Sözlerigünah değilmi bana Çok karanlık geçti yoksun gözyaşına ihtiyacım var benimki tükendi paylaşacaktık her şeyi yalancı acım tükenmek bilmiyor gücüm dayanmaya yetmiyor sevgi ufkumu göz görmüyor çılgınsın sen harcıyorsun harcıyorsun bal gibi biliyorsun sevmiyorsun çünkü sen bencilsin ![]() ![]() ![]() ![]() günah değil mi bana? Yazık değil mi bana bu kalp sözüne feda delilik etme bize kıyma günah değil mi bana yazık değil mi bana hakkimi çalma ama sen yine sevme ben yeterim senimi benden alma beyaz kadehlerin içinde balık olmak değil seni sevmekten anladığım |
![]() |
![]() |
|