![]() |
Hakan Altun - Hepsi Sana Benziyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun - Hepsi Sana BenziyorBak yine soldu güneş Yine akşam oluyor Ömrümün kadehine Sensiz bir gün doluyor Sen yoksun diye inan Dertliyim kederliyim Gelmezsen kahrolurum Yıkılırım sevgilim Tadın sinmiş suyuna Taşına toprağına Bu şehirde ne varsa Hepsi sana benziyor Tadın sinmiş suyuna Taşına toprağına İstanbul?da ne varsa Hepsi sana benziyor Seni unutmak için Ne yaptımsa olmuyor Tüm çabalar boşuna Elden birşey gelmiyor Sen yoksun diye inan Dertliyim kederliyim Gelmezsen kahrolurum Yıkılırım sevgilim Tadın sinmiş suyuna Taşına toprağına Bu şehirde ne varsa Hepsi sana benziyor Tadın sinmiş suyuna Taşına toprağına İstanbul?da ne varsa Hepsi sana benziyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun - Hepsi Sana BenziyorBağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni… Şey Belki Özür dilesem şimdi burada Bir şey fark eder mi? Ne var sağa sola bakmışım Oğlanlara gülmüşüm Seni küçük düşürmüşüm Ben daha çok küçükmüşüm Sen hep verip ben almışım Hiç tatmin olmazmışım Gideceksen kapıyı vur vur vur Beni tek edemezsin dur Bağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni… Şey belki Özür dilesem şimdi burada Bir şey fark eder mi? Sevgi açlığı benimki Arsız sendeyim ![]() Kim bilir belki ilk kez terk edildiğimden mi? Ne var sağa sola bakmışım Oğlanlara gülmüşüm Seni küçük düşürmüşüm Ben daha çok küçükmüşüm Sen hep verip ben almışım Hiç tatmin olmazmışım Gideceksen kapıyı vur vur vur Hadi tek edemezsin dur Bağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni… Şey… Belki Özür dilesem şimdi burada Bir şey fark eder mi? Sevgi açlığı benimki Arsız değilim… Şey… Belki Kim bilir belki ilk kez terk edildiğimden mi? Kabul etmem asla yenilgiyi Şımarmadım ki… Şey… Belki Yine de öyle çekip gitmen Hiç hoş sendeyim ![]() Ellerimdeki yaş seninki Yıkasam geçer mi… Şey… Belki Ama unutmam unutamam Şimdi intikam vakti Bağlanmak korkutur beni Ama aldatmam seni… Şey… Belki Özür dilesem şimdi burada Bir şey fark eder mi? Sevgi açlığı benimki Arsız değilim… Şey… Belki Kim bilir belki ilk kez terk edildiğimden mi? model -şey belki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun - Hepsi Sana BenziyorKulağımda gecenin alışıldık sesleri Ayyaş küfürleri, Polis sirenleri Sarhoş gezen gözü yaşlı serserileri Dudaktan öpüşmeyen ******leri Uzakmısın yakınmısın ? Acaba uyanıkmısın ? Bu korkunç yalnızlıktan Beni bir sen kurtarırsın Uzakmısın yakınmısın Acaba uyanıkmısın Gece vardiyasında Bana katılmazmısın Yıkasa bir yağmur tüm şehri bu geceyi Sokaklar boyu beni sürüklese Parçalasın beni hey sokak yamaçları Çöp arabaları toplasın beni Uzakmısın yakınmısın ? Acaba uyanıkmısın ? Bu korkunç yalnızlıktan Beni bir sen kurtarırsın Uzakmısın yakınmısın Acaba uyanıkmısın Gece vardiyasında Bana katılmazmısın zakkum-uyanık mısın? |
![]() |
![]() |
|