![]() |
Terapi - Hileli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terapi - HileliÇekik gözlü yalan sözlü bu pürüzü kapat sözü Sende bi tembel oldun tam hey gel Bırak durmayı buraya dön gel kilitmi vardır dedim denedim engel Hadi bizi sallayın kendinize bakın ağlayın başka kefeye koymayın beni Tutup bağlayın varsa dengemeniz sağlayın köşenizi seçin tarafsız kalmayın Biz düşüp düşenin hileli gülüşüne his içinde kemiren bizden kalan rapi Düşün sendeki düşüşün sebebini oturuğ görüşün bu senin görüşün Kes artık dedim durmadın estin sus konuşma bitik rapimden bezdim Kara delik içinde kaybolup gidin inceden iğneleyip incittin Hileli oynadık oyunu bu kez biz mikrogfonu kapatın sesiniz çok tiz Tarafsız bölgedesiniz şu an hepiniz arayan varsa baraka beat e bekleriz Nakarat (x2) Bu yüzdende benim duygum bu görsende değişmez o asla Bir zamanın doğumu bu anla artık iyili bozuğu Bu yüzdende benim duygum bu görsende değişmez o asla Bir zamanın doğumu bu anla artık iyili bozuğu Ex rapin adına tek bi ses biziz al rape tepe tepe bum beat hazır rapi bilemeyen Herkeze son kazmayı vurdun hazır gülün bize argodan Sizlere sunum bizi göremeyen bilemeyen piçlere raple koyun Hileli olmas senin oyunun ben bunu istedim şimdi soyun kötü bir oyun küfürlü Kelimelerin aralarına koyun nedakar uzun boyun ex rapime doyun Pessedene yeni bir oyun rahat olun beni az dans edin bugün olmaz çok doluyum Benim olayın rapi boynunuza dolayın düşmanı sollayın dansa kalkıp oynayın Beni yok etmeye çalışan gençliğe doymayın big ben kelimeler gelip sizleri elemediler Tiiz lere biiz lere ayarı bozuk geylere tingle rapime gelen görücüler onlar Rapçi değil onlar bölücüler öcü gibi tipler gücün otatinkler çekikli gözler sinsi tilkiler Beni sahnede gören oradan tikler cigaranı al sar bal gibi sözler damlar Rapi sarmadılar argoda bum tek kalmadılar önüne gelene saldırmadılar Düşmana bakıpta uzaktan el salladılar açık ara rapçi safları Etmiş ve edecek küfürlü lafları unuturmu bana yapılan gafları dışarıda rapi er ve tekti Sakın gelme geri sakın gelme geri sakın gelme geri Nakarat (x4) Bu yüzdende benim duygum bu görsende değişmez o asla Bir zamanın doğumu bu anla artık iyili bozuğu Bu yüzdende benim duygum bu görsende değişmez o asla Bir zamanın doğumu bu anla artık iyili bozuğu |
![]() |
![]() |
|