İstanbul Attack - İtomamatanbiyen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İstanbul Attack - İtomamatanbiyenKasırga Üzerinden geçmediğim duvar kalmadı,çelimsiz hisler duvarda tangalı ![]() Her gece yatakta başka çambalı Evin duvarı en az dört kat olmalı![]() Ağır boydan,kibar soytarı Ağı herhalde gülücük olmalı![]() İstanbul Attack sonuna el koymalı Aziz vatandaşlarım menü sebze çorbalı![]() Sesiz sessiz bindiğin dalı kesss!Ters ters yürüyerek sürünücesss! Dans ederek sorunlarını,yatakta üç saat sevişicez ![]() İtomamatanbiyen yow Fuchs Beni tahrik et,at kır yere Meğimi verdik eğime ters düşe![]() Beni tahrik et baybe!İstanbul önünde buluştuk peş peşe ![]() Oktan çıkmış yay gibiyim ha hımmm!Yollar trafik midir şöyle baktım ![]() Havaya gelsene ![]() ![]() Bu yöne saptık,Ataköy'e gidiyomuş gibi yaptık![]() Ellerini çıkar bu yöne şaklat!Paranı aldın artık beni rahatlat Bu tempoya b47 iyi gelir Tempo - yeter! şşşşt! sokorro!!!Timur Ih! ıh! ıh! diye versene Cız!cız!cız! diye sönsene Pır! pır! pır! diye gitsene Gözümü kapadım hadi yine gelsene![]() Sana da vurdum aah sonuna kadar kökledim Al denize gir Şimdi baksana Hadi kızım elini kaldırıp çalkala![]() Pom-pom-pom hadi pompala, Blow-blow-blow hadi blowlama na gerek kalmadı Hadi kalksana camı da açsana, banada baksana ![]() İtomamatanbiyen yow Ramiz Yüz promil parfüm içtik,gözümüz kaydı bokaaa! Yuttu zoka,donumu yama Yüzüme bakma kazma![]() Yüzüne çalışan eldivene tükürme canını yakabilir, Yolabilir saçını saçını başını,yarabilir küçücük kafanır rapim ![]() Ama sanma tekim Hurda beyini ekin ekin ve de biçin![]() Yedin mi tekmemi beğendinmi?Ti rapim,bu yana bakın emmi ![]() Fondipte kan emer,Ramiz düşmanı tepeler Dandik raplere pandik at![]() Handikap bize uymaz,yere yat Patlak tekere üflesen şişermi bir düşün![]() Çişi tutmak maharet ama değişir yürüyüşün ![]() Gülüşün güzel ama dişinin arası maydanoz ![]() Sövüşün bulur cevap:denize sıçana yakamoz
|
|
|
|