![]() |
İstanbul Attack - İtomamatanbiyen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack - İtomamatanbiyenKasırga Üzerinden geçmediğim duvar kalmadı,çelimsiz hisler duvarda tangalı ![]() Her gece yatakta başka çambalı ![]() ![]() Ağır boydan,kibar soytarı ![]() ![]() İstanbul Attack sonuna el koymalı ![]() ![]() Sesiz sessiz bindiğin dalı kesss!Ters ters yürüyerek sürünücesss! Dans ederek sorunlarını,yatakta üç saat sevişicez ![]() İtomamatanbiyen yow Fuchs Beni tahrik et,at kır yere ![]() ![]() Beni tahrik et baybe!İstanbul önünde buluştuk peş peşe ![]() Oktan çıkmış yay gibiyim ha hımmm!Yollar trafik midir şöyle baktım ![]() Havaya gelsene ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerini çıkar bu yöne şaklat!Paranı aldın artık beni rahatlat ![]() ![]() Timur Ih! ıh! ıh! diye versene ![]() ![]() Pır! pır! pır! diye gitsene ![]() ![]() Sana da vurdum aah sonuna kadar kökledim Al denize gir ![]() ![]() ![]() Pom-pom-pom hadi pompala, Blow-blow-blow hadi blowlama na gerek kalmadı Hadi kalksana camı da açsana, banada baksana ![]() İtomamatanbiyen yow Ramiz Yüz promil parfüm içtik,gözümüz kaydı bokaaa! Yuttu zoka,donumu yama ![]() ![]() Yüzüne çalışan eldivene tükürme canını yakabilir, Yolabilir saçını saçını başını,yarabilir küçücük kafanır rapim ![]() Ama sanma tekim ![]() ![]() Yedin mi tekmemi beğendinmi?Ti rapim,bu yana bakın emmi ![]() Fondipte kan emer,Ramiz düşmanı tepeler ![]() ![]() Handikap bize uymaz,yere yat ![]() ![]() Çişi tutmak maharet ama değişir yürüyüşün ![]() Gülüşün güzel ama dişinin arası maydanoz ![]() Sövüşün bulur cevap:denize sıçana yakamoz ![]() |
![]() |
![]() |
|