![]() |
Sharapnell Hüzzam - Hüznün Aynası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sharapnell Hüzzam - Hüznün AynasıSağanak vuruşlarındadır hüsran ![]() ![]() Büyüdü Hüzzam üstüne varma ![]() ![]() Çürür yüzüm mazgalı yoktur ![]() Gözümün yağmuruyla bi akşam ![]() ![]() Korktuğum,benim ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçtı, çocuk yanımadır hasret ![]() ![]() Namlu oldu döndü şakağıma ![]() ![]() Öldüğüm hüznün aynasında ![]() ![]() Belleğimde kelepirdi sır ve sabuklardı verdiğimde soluğa, tek satırla ![]() ![]() Son kesif cesaretim, som alevden olma bir mücevher oldu gerdanımda ![]() ![]() Sesimi yak konuştuğum anda ![]() ![]() Yüzüm har ![]() ![]() ![]() Bana da ![]() ![]() ![]() Hakikat ağardı ufkuma ak pak ![]() ![]() Ruhum, bedende sayardı şafak ![]() ![]() Sen Şarap(nel), bir tuval yarat ![]() ![]() Ya bakar kör eyle, ya da göreni kör yap ![]() ![]() Kalemdeki inceliğim zerafetin tecelliği değil ![]() ![]() Tenkidimi duymayanın kulaklarını kes kanat ![]() ![]() Veznime hüzzam vur ![]() ![]() Pişman yumruklarımı doğaçladım hıyanetin cinayetinde ![]() ![]() Bak keder cenindi kader rahminde ![]() ![]() ![]() İrkilir dilim ![]() ![]() ![]() Eskiden, kalabalık vardı derdettiğim yalnız ![]() ![]() ![]() Çok da adi ![]() ![]() ![]() ![]() Yoktun sen, ellerim saçında pandomimdi sanki ![]() ![]() [Nakarat] Sağanak vuruşlarındadır hüsran ![]() ![]() Büyüdü Hüzzam üstüne varma ![]() ![]() Çürür yüzüm mazgalı yoktur ![]() Gözümün yağmuruyla bi akşam ![]() ![]() Korktuğum,benim ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçtı, çocuk yanımadır hasret ![]() ![]() Namlu oldu döndü şakağıma ![]() ![]() Öldüğüm hüznün aynasında ![]() ![]() Ses kafeste bülbül, üstü kapalı küslüğüm meraktadır hayata, üzdüğü ![]() ![]() Guslü kolay cüce günahlar aksederdi aynama ![]() ![]() Dürdüm ömrü ![]() ![]() ![]() ![]() Beğendiğim o sayfa fesleğen kokardı ![]() ![]() Son şehitlenen nefis ki kıstırıldı bir duam içinde ![]() ![]() Fiske yerdi ![]() ![]() Misket içine sığmadın çocukluğum ![]() ![]() Kurum doldu gırtlağım ![]() ![]() Ben anlatırken, huzrun emrederse ağla ![]() ![]() Balıkçı bi dünyada olta olmaya kalktın sen ![]() ![]() Lokma taktığın o çengel ucuna denk gelen beden ben oldum ![]() ![]() Renk tuttu gözlerim bulandı ![]() ![]() Mavi kamçılardı tenimi ![]() ![]() Kızıl hırsı çaldı ıslığım ![]() ![]() Kırdığım rıhtım ırzına geçerdi suyumun ![]() ![]() Huyunu suyunu bilmediğim bi kuytu fenerden yürüdü yakamoz ![]() ![]() Uykusuzdu hüsran ![]() ![]() Yastığımda şiirim ![]() ![]() Yazarken düşündüğümden fazla düşünür oldu sözlerim ![]() ![]() Miskin halim iskambil oyunu raks ederdi ruhum anca bahtla ![]() ![]() Hantal meseller alıp sırtına ![]() İzini sürdü Hüzzam hakkın, buz kesti aklı ![]() ![]() Rest çekti kendisine hüznün aynasında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|