![]() |
Grup Kafein - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Platonik Bu kış yine soğuk geçiyor üşüdüm Üstümü örtecek kimse yok ve Yalnızlığım bu tabu değil Deli dolu uyandım bugün Düşler hep aynı yalanı söyler Birgün alır birgün verirler İnsan bu ya her zaman birine muhtaç ya da melankolik Hayat bu ya her zaman her şeye kadir ya da platonik Sızdırmaz ilk aşk şarabı derken Bir yudum bile bana kalmadı Sevginin yollarını sel aldı İnsan bu ya her zaman birine muhtaç ya da melankolik Hayat bu ya her zaman her şeye kadir ya da platonik Yanımdaki yastık hep boş kalıyor Yalnız uyanmak çekilmiyor Bir gün belki bir gün herkesin yüzü güler Sevgiler ve öpücükler İnsan bu ya her zaman birine muhtaç ya da melankolik Hayat bu ya her zaman her şeye kadir ya da platonik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Bu Hayat Böyle Bu ne acayip hayat böyle, Herkesin derdi birisiyle ![]() Tek umudum hayallerde, Belki ayrılığa son çare ![]() Adı gerekmez, bir dostla buluştum ![]() Sıcak bir kafe de oturup konuştum ![]() Dün beni aldatmışsın ![]() Öğrendim başımdan vuruldum ![]() Ah bu hayat böyle, Sevgi dürüstlük hep hikaye ![]() Ah bu hayat böyle, Yanlış zaman yanlış yerde ![]() Mektubunu yeni aldım ![]() Çok üzgünmüşsün palavra ![]() Masal perisi değilsin sen ![]() Ağlama boşuna kafamı bozma ![]() Çok yalnızım bu günlerde Süründüm durdum evin önünde Hep dertliyim, kederliyim Bilmem seni affeder miyim? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Erkeksin Hayatın anlamı yalnız olmak mı dersin ![]() Dünyada ki en zor şey erkek olmak mı dersin ![]() Gerek yok düşünme bırak içinden gelsin, İlgiye muhtaçsın sen artık bilmelisin ![]() Her zaman dokunmaya her zaman sarılmaya Ve bazen konuşmaya,ihtiyacın var çünkü erkeksin ![]() Sevdiğini söyleyemeden birçok kadın kaybettin ![]() Arabana aşkından daha fazla değer verdin ![]() Gerek yok söylemene gözlerin anlatsın, Sonunda farkına vardın sen adam olamazsın ![]() Her zaman dokunmaya,her zaman sarılmaya Ve bazen konuşmaya,ihtiyacın var çünkü erkeksin ![]() Bak güzelim diye başlayan sözlerden çok çektin ![]() Ukala bir sevgili çekilmez bilmez misin ![]() Gerek yok söylemene gözlerin anlatsın, Sonunda farkına vardın yalnız kalamazsın ![]() Her zaman dokunmaya ![]() Ve bazen konuşmaya,ihtiyacın var çünkü erkeksin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Gerçekleri Anlayınca Bir konuşma ortasında dökülen göz yaşları Son sözler söylenmişti biten bir aşk romanında Kimler dokundu o nankör dudaklara Saklamak suç aslında aldatıldım yatağımda Aaaa dayanmak zor inancın kalmayınca Aaaa yıkılmak var gerşekleri anlayınca Kendine güvenmişti kararlı ve şehvetli Aslında bilmeliydi dönüş yok bu yoldan Sadece ben değilim daha çok var benim gibi Bir utancın ortasında yalnız kalan hayatta Aaaa dayanmak zor inancın kalmayınca Aaaa yıkılmak var gerçekleri anlayınca Tekrar döndüm hayata seviştim bir başkasıyla Çok zor değil aslında tüm ışıklar kapanınca Her sevişme sonrasında saklanan göz yaşları Yıllar geçmiş ardından çık git artık yaşamımdan Aaaa dayanmak zor inancın kalmayınca Aaaa yıkılmak var gerçekleri anlayınca |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Gümüş Yüzük Eğer sen haklıysan neden suçlu gibi davrandın Şüphem var saklayamam bir süre görüşmeyelim Susan ben ölen ben her gün böyle yaşanmaz ki Gerek yok konuşmaya bıraktım seni anılarda ![]() Her nedense insan hep umut eder ![]() Her nedense insan hep yalnız kalır ![]() Artık bir şeyler farklı hayatımda, Bil ki sen yoksun yanımda ![]() Gerçek bu seni sevdim hiçbir şey beklemeden ![]() Dayanamam bu garip aşka yalanlarda tutunamam ![]() Bana hediyen gümüş yüzük artık değersiz bir parça ![]() Gücüm yok dönemem kalbim zaten paramparça ![]() Her nedense ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Kafein - Şarkı SözleriGrup Kafein ~ Masal Perisi Radyoda sertabı dinledim Kadınlar zormuş öğrendim Yalnızlığımda dirildim Aslında eski sevgilim bir masal perisiymiş Ayşeyle gizlice buluştum Nilüfere bodrumda kavuştum Sinemin tokadıyla uçtum Aslında eski sevgilim bir masal perisiymiş Hayat yaşamaya değer Zaten periler hep affeder Radyoda sertabı dinledim Kadınlar zormuş öğrendim Yalnızlığımda dirildim Aşklara güwenim kalmadı Zaten kısmetimde bağlandı Yalnızlık korkusu sardı Aslında eski sevgilim bir masal perisiymiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|