![]() |
Loss Ft Ammar Cemil Ölüm Gelir Sefa Gelir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Loss Ft Ammar Cemil Ölüm Gelir Sefa GelirLoss ölüm gelir sefa gelir gözleri sürmeli yarim ver elini ölüm gelir sefa gelir gözleri sürmeli yarim ver elini duyduklarım kolay değil hergün aynı yerde sabahlar gecelerim aşkın serseri sokaklarda bıçaklı bir fani kanatır yaramı yağmur taneleri vur pencereme kır kapılarımı bıraktım herşeyi tamamem bitti gittiğinden beri bittim kafam bozuk şu sıra herşey sıradan unutmak için çok içtim bozuk bir kafayla bozuk bir yaşamdan ondan sonraki nefesimi aldım unutmadım kulaklarımda sesin seni seviyorum yalanın batsın ser vur ruhumu vur yerden yere bu kaçıncı hüzün kaçıncı hasret ayaklarım tutmaz artık gözlerimdeki umudu çaldın Ammar cemil o zamanlar gelir ve savaşırsın kendinle son defa içindeki herşeyinle anlatması gereken zor şeyler vardır fakat umursamazsın çünkü meşgulsündür derdinle kim isterki durumların hepsi böyle olması bütün insanlar ümit verip tekrardan yol alması kural olmasın ozaman hep gördüm çekip giden terkedilen ben oldum her defa ama sormam neden nefes almak zor geldi bana bu aralar çünkü sevgilim hala onun kollarımda uyuyorsa bu durum böyle devam ederse eğer kendimi suçlarım hiçbişey yapamıyorsam ve inanki şuan korkum yok bu olanlardan sonra tek sorumlu o kendinde insanlar sevgiyi almamalı ertesi gün sebepsiz yere ayrılıklar olmamalı ser vur ruhumu vur yerden yere bu kaçıncı hüzün kaçıncı hasret ayaklarım tutmaz artık gözlerimdeki umudu çaldın |
![]() |
![]() |
|