![]() |
Mert İçgören - Üç Gün Üç Gece Bodrum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mert İçgören - Üç Gün Üç Gece Bodrumsekiz onbeş uçağıyla uçuyorum Bodrum'a -çok önemli temaslarda bulunmaya -çok kalmıcam cumadan pazara -bi kaç işi bitirip dönücem sonra -İstanbul'dan ta Bodrum'a -tam bir saat onbeş dakika -yanlız bırakmadı hostes hanımlar -servis çok iyiymiş bu hava yolunda -çok şirinsin hadi gel kal benle -herşey dahil üç gün üç gece -memnun kalırsam takılırız senle -yanımda gezmem ama görürüm her gece -unut beni gündüzleri takıl kankilerinle -inme bodruma kal türkbükünde -yağlan güneşlen hazırlan geceye -arayı kapatırız ben gelince -85,86,87 derken 88'li s*xy beklerken -bir kız iki kız üç kız derken -hangisini seçsem diye düşünürken -esmer sarışın hepside manken sırada beklerken -kapattım odaya çıkmadım otelden -üç gün üç gece Bodrumda eğlence -sabaha kadar iç ye hepsi benden -yeterki sen iste bişey düşünme -üç gün üç gece sabaha kadar iç ye -üç gün üç gece bodrumda eğlence -yanımda Ceylan,Merve ve Ece -teker teker yada hep birlikte -üç gün üç gece sabaha kadar eglence -tanıştırıyım yakın arkadaşım jack daniels -tanırsan seversin biz çok iyi anlaşırız -gel sende bizle aramıza alırız -iyi giyin bu gece çıkmamak yersiz -ara arkadaşlarını getir onlarıda -ben tek siz hepiniz maç yaparız odada -devre yok ara yok bütün gece boyunca -yarın dinlenirsin deniz kenarında -sabah uyandığında değilsem yanında -suçu bende değil kendinde ara -yaptıkların değil yapmadıklarında -seyrek görüşelim senle bundan sonra -işim çıktı benim hadi sen dön bence -istanbul'da görüşürüz ben dönünce -yer yokmuş uçakta bindiriyim otobüse -gidince bi alo yap merak ettirme -85,86,87 derken 88'li s*xy beklerken -bir kız iki kız üç kız derken -hangisini ……… diye düşünürken -esmer sarışın hepside manken sırada beklerken -kapattım odaya çıkmadım otelden -üç gün üç gece bodrumda eğlence -sabaha kadar iç hepsi benden -yeterki sen iste bişey düşünme -üç gün üç gece sabaha kadar iç ye -üç gün üç gece bodrumda eğlence -yanımda Ceylan,Merve ve Ece -teker teker yada hep birlikte -üç gün üç gece sabaha kadar eğlence ![]() -hey yaa ![]() ![]() -kızı uçağa koydum iki tane kız buldum -iyice yağladım sonra güneşe koydum -iki saat beklettim çıkarıp soydum -ikisinide yedim ohh doydum ![]() |
![]() |
![]() |
|