![]() |
Şahsi - Sonlar Bana Varıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi - Sonlar Bana VarıyorGördüklerimi bana sorarlar anlat derler anladırdım Ateş düştü canım yandı Bir Gemiydim Demirim attım Güzel görünen herşeyin Tadına bizzat kendim bakım Canım vardı Canım Yandı yarımı gömdüm yarım kaldı Ben zavallılar zavallısı garip bir acizim Eyy şahım Canımı Kurban verdim hayır et ahirim Benim çektiklerimi bilmiyorlar Hergün ölür kalbim Hergün köşeme dahada sindim Böyle yandım böyle piştim kİME bakarsam kendim görürüm kendimi ve güvenirim Ben güvenmez Olaydım Güvendimde güvendim İçime sindim KARANLIKta kaldım bana bi mum verin Ben bu oyuna Dayanamam Artık buna bi son verin Ne farkederki alıştım ben artık hergün ölmeye Bildiklerimi yazıyorumki Birisi birine söyleye Aklı paraya çalışan Ademoğlu Ne bilir halimi Bütün dünya sizde kalsın Bana verin zor halleri Dünya Dönüyor Ah Zamanım Geliyor Hergün Bir adım daha Sonlar Bana Varıyor Günlerim Aya Benzer Bu Beni Çok Yoruyor Can Böyle Böyle Hergün Pişiyor Çözüldükçe çözülür halim sınırım neresi bilmem Yaz gününde Donuyorum ben Gülücük Artık değil merhem Ud kokun sürersin YÜRÜR melekler peşinde Yar ben yolumdan Yoluna saptım Senin Sözün payidar Sen nerden geliyosunda nereye gidiyosun Çocuk Bende kocaman adama döndüm geride kaldı çocukluk Sen bilmiyorsun affı sonsun olan kapıyı hala Haydi kalk bak etrafa Bu yol sayfa sayfa Ben üzüntü Sen neşe Birgün ağlar herneşe bunlar bende herkese bilhassa merkeze bugün düğün yarın ölüm var Sonunda sonum Bana sövüp gülenlere Benden sade tebessüm var Hertarafta kan var nolur dayanın çocuklar Görende bekleyende bir hertarafta var Allah bencil onlar ve onlar Ateşe kömür olanlar Sorulacak bir hesap varsa Hızlı geçer zamanlar Dünya Dönüyor Ah Zamanım Geliyor Hergün Bir adım daha Sonlar Bana Varıyor Günlerim Aya Benzer Bu Beni Çok Yoruyor Can Böyle Böyle Hergün Pişiyor |
![]() |
![]() |
|