![]() |
Sibel Can-Bize Üzüldüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can-Bize ÜzüldümAnladım Şimdi Dünyanın Rengi Sensiz Soğuk Sensiz Donuk, Dönmüyor Sanki Bir Derdim Varken ikincisi Çok Çözüm Belli Aslında Oda Sende Yok Aman Amman Zaman Dedikleri Yalan Gezdim Sensiz Bin Cihan Vazgeçemedim Biz Senle Sevdik Yeterince Aşkı O Masum Edebiyle Bir Yerden Düşsek Tek Şansın Olsa Beni Tutarsın Sen Elinle Bunu Düşündüm Biraz Önce Biz Senle Sevdik Yeterince SarkiSozlerim ![]() Aşkı O Masum Edebiyle Hayat Yolunda Bir Kaç Hatayla Ölüp Giderdik Bigün Öyle Buna Üzüldüm Biraz Önce Bize Üzüldüm Biraz Önce Görmedin Belki Aşkın Neyin Dengi Hergün Sonu Aynı Konu Gelmedin Gitti Bir Duygun Varken ikincisi Çok Sonuç Belli Aslında Korktuğunda Yok Aman Amman Zaman Dedikleri Yalan Gezdim Sensiz Bin Cihan Vazgeçemedim Biz Senle Sevdik Yeterince Aşkın O Masum Edebiyle Bir Yerden Düşsek Tek Şansın Olsa Beni Tutardın Sen Elinle Bunu Düşündüm Biraz Önce Biz Senle Sevdik Yeterince Aşkın O Masum Edebiyle Hayat Yolunda Bir Kaç Hatayla Ölüp Giderdik Bigün Öyle Buna Üzüldüm Biraz Önce Bize Üzüldüm Biraz Önce |
![]() |
![]() |
|