![]() |
Ehvel - Gerçekleri Görüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ehvel - Gerçekleri GörüyorumBugün ;Derdimi anlattım dinlemedi hiç kimse Sinirli oluyorum cebimdeki para bittiyse Sayfalarca sözü biriktirdim ve attım çöpe Çünkü hiç bir kelime anlam yüklemedi geçmişe Dönüp baktım vardı çok yanlışım Yine de sakindim ama sabrımın taştığı Yerler oldu ve başlamıştık tartışmaya Tek desteğim ailemdi ve derlerdi aldırma Daha yaş 14 birikmişti dertlerim Lise 1 de kaldım ve babam dedi çalış al ekmeği Sene 2010 da bağlanmıştım bir kıza Ve mahvetti hayatımda tam 1 ![]() 2012 de dedim düzelmez hayatım 27 Ocak oldu ve hoşgeldin hayatım Seni anlatmaya 29 harf yetersiz Nefes almama gerek yok bana sen yetersin ![]() ![]() ************************************************** ***** Gerçekleri görüyorum bugün inan ölümü özlüyorum sadece Benim olmanı istiyorum ve hayal ediyorum geleceği her gece ************************************************** ***** Ben gerçeği anlattım her sözde Ama herkes baktı bana yalancı gözüyle Kimse tanımasın beni amacım para değil Yaşadığımı anlatırım çünkü yaram derin Sen bana ne desen de ben tamam derim Çünkü adın dışında açıtığım parantezin Çok kez intihara kalkıştı bu deli Ama yaradan engelledi ve yaşa dedi KAşlarımı çattım ve yola devam Ediyorum tek başıma elimde bira Şansım olsaydı biraz gülerdi yüzüm Sahip olduğum bedenim var oda kira Çevremde ki insanlar parayla satılık Ben şaşkınım ama onlar buna alışık Uzaktayım herkesten yani zordayım Özlediğim sevgilim ailem ve dostlarım |
![]() |
![]() |
|