![]() |
Aslan Yakıcı ''Söylesene Aşk'' Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslan Yakıcı ''Söylesene Aşk'' SözleriGözlerin arar bazen onu Arkanı döndüğünde onu gereceğini sanarsın Beynin oyun oynar sana göremeyeceğini bilirsin ama inanırsın Çok geçmeden ellerinde üşür Hep elin üşüdüğünde o aklına gelir Ve mesajı belirir kafanda Demişsindir elbet ona üşüyorum sevgilim diye oda demiştir elbet sana ben olsam ısıtırdım sevgilim seni diye Derin bir oh çekersin ama nafiye geceleri uyamazsın bazen çünkü gece karanlık değildir aslında tüm gerçekleri hatırlartır saf ve temiz şekilde Koyunca kafanı yastığa aklına gelir sen istesende istemesende düşünürsün saatlerce gözlerin tavana dikilmiştir ![]() Boşlukta gibi hissedersin o an keşke onun eli uzansada o boşluktan tutsamda ve kurtulsam diye ümit edersin ama nafile sonra anlarsın imkansız olduğunu dolar gözler kafanı gömersin yastığa başlarsın ağlamaya ![]() ![]() kimse duymasın diye sessizce hıçkıra hıçkıra İçip unutmak istersin onu ama alkol daha çok hatırlatır onu sana sonra başlarsın bağırmaya niye lan niye ben diye oysa bilmezsin senin gibi milyonlarcası olduğunu hep hatayı onda ararsın sen ayrılmış olsan bile onu suçlarsın eğer kendini suçlarsan ölüme kadar gider yolu o yüzden devamlı onu suçlarsın ne kadar küfür edersen et ona ne kadar nefret edersen et ondan duyduğunda adını ve hıssettiğınde kokusunu kalbin cız eder sevmiştim dersin ama gururlusun ya takmıomuş gibi yaparsın onu gördüğün an |
![]() |
![]() |
|